Een wagen huren in het VK

Een wagen huren in het VK

 

Ontdek locaties in

Europcar in het VK

Het Verenigd Koninkrijk meet 1407 kilometer van John O'Groats tot Land’s End, en is dan ook een ideaal land om te ontdekken met de wagen. Europcar in het VK zorgt ervoor dat al uw autoritten probleemloos en comfortabel verlopen. Of u nu een auto voor uw vakantie nodig hebt of een bestelwagen, er is een oplossing voor al uw behoeften en keuze uit tal van modellen, van budgetvriendelijk tot luxueus. Er zijn ook heel wat voordelige huurformules beschikbaar in het VK. Nog een reden dus om te kiezen voor Europcar!

Europcar UK telt 255 vestigingen verspreid over het hele land. U vindt onze handig gelegen locaties in alle grote steden, zoals Londen , Edinburgh , Glasgow ,Birmingham en Liverpool . Vliegt u naar het VK, dan kunt u uw wagen ook oppikken in de belangrijkste nationale en internationale Britse luchthavens, zoals London Heathrow , London Gatwick , Stansted and Luton.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in het VK

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikke , uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Rijden in het VK

In tegenstelling tot vrijwel alle andere landen wordt in het VK aan de linkerkant van de weg gereden. Toch heeft ook in Engeland rechts voorrang op kruispunten en rotondes.

Geparkeerde voertuigen worden strikt gecontroleerd in het VK. Uw kans wagen en niet betalen is dus geen goed idee. Meestal betaalt u een vaste prijs per uur, via een automaat of per telefoon. Het is verboden om te parkeren op dubbele gele lijnen. In deze zones is de controle het strengst.

De nationale maximumsnelheid bedraagt 97 km/u op wegen met twee baanvakken (en 80 km/u in bepaalde gevallen), en 112 km/u op expreswegen en snelwegen. In steden en landelijke gemeenten (waar de kans groot is dat voetgangers oversteken) bedraagt de maximumsnelheid 48 km/u en in bepaalde gevallen 32 km/u in de buurt van scholen.

Kijk goed uit voor motorfietsen, vooral op het platteland, waar wegen met slechts één rijstrook en hoge hagen de zichtbaarheid kunnen beperken. Het risico op een ongeval neemt ook toe doordat twee voertuigen elkaar moeilijker kunnen kruisen.

Voertuigen op deze locatie

Met vakantie in het VK? Op zakenreis? Wat het doel van uw reis ook is, Europcar zorgt ervoor dat alles probleemloos verloopt. Met luxewagens als de Mercedes E-klasse, kleinere modellen als de Opel Corsa of de Fiat 500 en gezinswagens die meer ruimte bieden, zoals de Skoda Octavia, biedt het wagenpark van Europcar de oplossing voor elke behoefte.

Wat u zeker niet mag missen als u in het VK rijdt

Onderweg in het VK wordt u

getrakteerd op sublieme landschappen en fantastische toeristische trekpleisters. Van het wereldberoemde Stonehenge tot Windsor Castle en King Arthur’s Seat: elk stukje van het VK kan bogen op een rijke geschiedenis. Bewonder de ongerepte schoonheid van het Peak District en spot het reusachtige beeld van de Angel of the North uit de verte.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Verenigd Koninkrijk

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Alle gebieden in Verenigd Koninkrijk

Topsteden in Verenigd Koninkrijk

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Verenigd Koninkrijk is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Verenigd Koninkrijk nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Verenigd Koninkrijk. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Verenigd Koninkrijk dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.