Een wagen huren in Australië

Een wagen huren in Australië

 

Ontdek locaties in

Europcar in Australië

Een wagen huren in Australië is een budgetvriendelijke manier om de talloze ongerepte landschappen te ontdekken die het land te bieden heeft. Van stads- en bestelwagens tot luxeauto's, Europcar Australia beschikt over talloze modellen om het maximum te halen uit uw verblijf.

Europcar Australia telt 116 vestigingen verspreid over het hele land. De populairste locaties zijn steden als Brisbane en vestigingen langs de Gold Coast , een echt surfersparadijs. Ook de luchthaven van Sydney en Melbourne zijn bijzonder gegeerd als vetrekpunt. U kunt er immers meteen nadat u geland bent uw wagen ophalen en vertrekken.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Australië

Wie een wagen huurt bij Europcar in Australië, kan gebruikmaken van verschillende exclusieve aanbiedingen.

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken , uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Rijden in Australië

Om een wagen te huren in Australië hebt u een geldig internationaal rijbewijs nodig, plus een geldig rijbewijs van het land waar u woont.

Houd rekening met de grote afstanden in Australië, zeker in landelijke of afgelegen gebieden. Op snelwegen en hoofdwegen vindt u om de 80-100 kilometer een stopplaats om even te verpozen. Extreme weersomstandigheden kunnen een grote impact hebben. Houd onderweg dus steeds rekening met waarschuwingen voor overstromingen of branden. In sommige streken is vierwielaandrijving aangeraden.

De maximumsnelheid op de Australische snelwegen bedraagt 110 km/u. Er zijn echter een aantal uitzonderingen. Zo is de snelheidslimiet in het Northern Territory 130 km/u. Op wegen met twee baanvakken is de maximumsnelheid 100 km/u, in de bebouwde kom 50 km/u en in de buurt van scholen 40 km/u.

Op de snelwegen rond de grote Australische steden moet tol worden betaald. In sommige gevallen gebeurt dit elektronisch en moet u een 'e-tag' aankopen. Dat kan voorafaof online tot drie dagen nadat u de tolweg hebt gebruikt.

Voertuigen op deze locatie

Europcar Australia heeft wagens voor ieders voorkeur, om het land stijlvol en in alle veiligheid te bezoeken. Populaire modellen zijn gezinswagens als de Toyota Corolla, de Hyundai of de Mitsubishi ASX, en luxeauto's als de Toyota RAV4, de Volvo V60 en de Mercedes E-klasse Cabriolet. Hebt u vervoer nodig voor grotere groepen, dan biedt een busje met zeven of negen zitplaatsen de beste oplossing. Europcar Australia heeft altijd de ideale wagen voor uw verblijf, of u nu huurt voor korte of lange termijn.

Wat u zeker niet mag missen als u in Australië rijdt

Tijdens uw verblijf in Australië staan u verbluffende natuurwonderen te wachten, zoals Alice Springs, Ayers Rock, het Groot Barrièrerif of de spectaculaire stranden van Byron Bay. Naast de overweldigende natuur biedt Australië bovendien fantastische steden om te ontdekken. Culturele toppers zijn onder meer Melbourne , de hoofdstad Canberra en natuurlijk Sydney met zijn legendarische operagebouw.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Australië

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Alle gebieden in Australië

Topsteden in Australië

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Australië is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Australië nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Australië. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Australië dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.