Een wagen huren in Bergen (Maisières)

Een wagen huren in Bergen (Maisières)

 

Ontdek locaties in Maisieres

Huur een wagen in Bergen met Europcar

Bergen is een rustige middeleeuwse stad niet ver van de Franse grens, waar barokstijl en vooruitstrevende moderne architectuur hand in hand gaan. De stad, die in 2015 werd verkozen tot Culturele Hoofdstad van Europa, heeft niet alleen twee nieuwe instituten voor moderne kunst, maar ook tal van historische monumenten en musea gewijd aan zijn rijke cultuurgeschiedenis.

Huur een wagen in Bergen om deze charmante streek in alle eenvoud en comfort te ontdekken. Maak ook van de gelegenheid gebruik om een uitstapje te maken naar het bruisende Brussel , op minder dan een uur rijden, of om de grens over te steken naar Rijsel .

Hoe een wagen huren bij Europcar in Bergen

Dankzij de handige ligging van onze Europcar-vestiging aan de voornaamste invalsweg naar de stad, is een wagen huren in Bergen kinderspel. De Europcar-vestiging van Mons Maisières ligt op slechts een kwartiertje van het stadscentrum en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer vanuit het station van Bergen. Van hieruit kunt u gemakkelijk doorreizen naar de rest van België.

Reist u alleen of in een kleine groep? Kies dan voor een budgetvriendelijke wagen, zoals de Volkswagen Polo of de Volkswagen Up. Bent u op reis met uw gezin of met een grotere groep? Dan neemt u beter de Renault Grand Scenic of de Peugeot 3008.

Wie verhuist of een grotere lading wil vervoeren, kan bij Europcar Bergen Maisières ook een bestelwagen huren.

We bieden een flexibele service voor bestelwagenverhuur. Bij Europcar kunt u een voertuig huren voor meerdere dagen, weken of maanden.

Rijden in Bergen

De verkeersregels in België verschillen per gewest. In Bergen bedraagt de maximumsnelheid 120 km/u op de snelwegen, 90 km/u op andere hoofdwegen, 50 km/u in de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.

Wie een wagen wil huren in Bergen, moet minstens negentien jaar oud zijn en beschikken over een geldig Europees rijbewijs.

In Bergen zijn er verschillende parkeerzones met parkeermeters, waar u maximaal een uur mag staan. Er zijn twee grote parkeergarages. Deze zijn echter niet de klok rond open en wie zijn voertuig buiten de openingsuren ophaalt, betaalt een supplement van € 1,50. In het stadscentrum is 24/7 heel wat gratis parking beschikbaar.

Ontdek Bergen en omstreken met de wagen

Sinds Bergen in 2015 Culturele Hoofdstad van Europa werd, vloeien de rijke geschiedenis en hedendaagse cultuur er samen en valt er heel wat te beleven. Het is een fascinerende plek, waar oud en nieuw elkaar ontmoeten. Zo is er de 15e-eeuwse gotische Sint-Waltrudiskerk, de 80 meter hoge belforttoren in barokstijl en het hypermoderne congrescentrum ontworpen door Daniel Libeskind.

Bergen ligt niet ver van de Franse grens. Huur dus een wagen bij Europcar en profiteer ervan om kennis te maken met het rijke industriële en culturele erfgoed van Rijsel.

In de omgeving kunt u oostwaarts naar Charleroi (45 kilometer) en noordwaarts naar Brussel (65 kilometer) of Luik (126 kilometer).

België staat bekend om zijn technologisch vernuft. Niet ver van Bergen kunt u een bezoek brengen aan het indrukwekkende Hellend Vlak van Ronquières op het Kanaal Charleroi-Brussel. De gigantische scheepslift van 70 meter overbrugt een hoogteverschil van veertien meter bij de doorsluizing van schepen. Ronduit spectaculair! Bovendien hebt u bovenaan een adembenemend zicht op de omgeving. Bij helder weer kunt u zelfs Brussel zien liggen. Op zondag zijn er boottochten, zodat u dit indrukwekkende hoogteverschil zelf kunt ervaren. Huur dus een wagen bij Europcar Bergen en rijd in alle vrijheid en comfort naar het langste hellende vlak ter wereld.

Bezienswaardigheden in Bergen

Niet te missen: de Ducasse van Bergen (of 'Doudou' voor de insiders), een bizar, maar fantastisch folkloristisch festival dat de geschiedenis tot leven wekt. Deze processie, waarbij de relieken van de 7e-eeuwse patroonheilige de stad wordt rondgedragen, behoort tot het UNESCO-werelderfgoed. Traditioneel gaat dit gepaard met muziek, gevechtsevocaties en heel veel bier. Komt u buiten het festivalseizoen? In het museum van de Doudou komt u alles te weten over de geschiedenis van dit evenement.

Kies voor Europcar en geniet van ons Privilege-programma

Met ons gratis internationale getrouwheidsprogramma verdient u punten op reis. Het programma omvat vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Telkens als u een wagen huurt, levert u dat punten op en bij elke niveauverhoging krijgt u bovendien een weekend lang gratis een wagen in meer dan 140 landen.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Maisieres

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Maisieres is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Maisieres nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Maisieres. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Maisieres dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.