Europcar

Verhuur Bestelwagen in België

 

Ontdek locaties in België

Huur een bestelwagen in België met Europcar

Moet u dringend een loopband transporteren naar Torhout? Een matras vervoeren naar Bergen? Of een vaatwasser leveren in Dinant? Wanneer u in België iets wilt vervoeren wat niet echt in de gemiddelde gezinswagen past, is een bestelwagen huren bij Europcar de ideale oplossing om spullen van punt A naar punt B te krijgen. Of dat nu om de hoek is of aan de andere kant van het land, het heen en weer rijden en puzzelen om alles in de wagen te krijgen is gedaan!

Met keuze uit 17 vestigingen verspreid over België en transparante en voordelige oplossingen, bent u het hele jaar door verzekerd van een vlotte en eenvoudige dienstverlening. Dankzij onze flexibele korte- en langetermijnopties kunt u de klus klaren op enkele uren of een dag. U kunt ook uw tijd nemen en een bestelwagen huren voor meerdere dagen, een week, een maand of langer. Aan u de keuze.

Bovendien vindt u in ons uitgebreid bestelwagenaanbod ongetwijfeld de perfecte oplossing voor de juiste prijs.

Onze aanbiedingen voor bestelwagenverhuur zijn handig én voordelig, zodat u geen enkel excuus meer heeft om die klus uit te stellen!

Ontdek ons ruime assortiment bestelwagens

Vertrouw ons voor een eenvoudige en vlotte huurervaring. Ons wagenpark bestaat uit zowel compacte bestelwagens als grote vrachtwagens, zodat u steeds over het juiste voertuig beschikt voor uw lading, wat die ook mag zijn.

Bent u op zoek naar een handig klein model om snel iets op te halen of te leveren? Ga dan voor een Renault Kangoo, Peugeot Partner of Volkswagen Caddy.

Grotere spullen van punt A naar punt B brengen gaat makkelijk met de Mercedes Vito, Citroen Jumpy of Peugeot Expert.

En voor echt omvangrijke zaken gebruikt u gewoon een ruime Mercedes Sprinter of zelfs een Iveco-bakwagen met liefst 18 m3 laadcapaciteit – meer dan voldoende plaats om te verhuizen!

Dat zijn maar enkele van de voertuigen die beschikbaar zijn bij Europcar. Maak uw keuze uit onze bestel- en vrachtwagens, zodat u over optimaal vervoer beschikt voor uw klus.

Rijadvies voor bestelwagens in België

Of u nu van Antwerpen naar Aarlen moet of van Brugge naar Bastenaken, met een bestelwagen rijden is België is eenvoudig zodra u de grootte van het voertuig gewoon bent. Neem wanneer u instapt even de tijd om het voertuig te leren kennen, zodat u goed voorbereid bent voor uw rit. We geven u graag ook enkele tips:

  • Als u nog niet in België gereden heeft, denk er dan aan dat men hier rechts rijdt.
  • De maximumsnelheden zijn 120 km/u op de snelwegen, 90 of 70 km/u buiten de bebouwde kom (Wallonië en Brussel vs. Vlaanderen), 50 km/u binnen de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.
  • In de steden is het een goed idee om de piekuren te vermijden, wanneer het verkeer het drukst is.
  • Plan uw route vooraf en zorg dat er geen wegen in voorkomen die niet geschikt zijn voor grote voertuigen.
  • Houd rekening met de hoogte van uw voertuig en controleer altijd of u onder lage doorgangen zoals bruggen of ingangen van parkeergarages door kunt.
  • Een bestelwagen heeft een grotere draaicirkel dan u misschien gewoon bent. Houd hier dus rekening mee bij het manoeuvreren en parkeren.
  • Rijd ook iets trager, zeker bij sterke wind.
  • Een zware lading heeft een impact op uw acceleratie- en remprestaties. Houd ook hier zeker rekening mee.

Tot slot is het goed om te weten dat u overal in Europa het nummer 112 kunt bellen. Een operator verbindt u dan door met de nooddiensten in het land waar u zich op dat moment bevindt.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende wereldwijde verhuurder van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Kijk voor meer info op onze bestelwagenverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in België

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in België is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen België nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: België. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in België dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.