Een wagen huren in Nieuw Zeeland

Een wagen huren in Nieuw Zeeland

 

Ontdek locaties in

Europcar in Nieuw-Zeeland

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee delen – het Noordereiland en het Zuidereiland – is ongeveer 6 keer groter dan Nederland. De gevarieerde landschappen (bergen, meren en kusten) en vrij beperkte grootte (iets groter dan het VK) maken Nieuw Zeeland ideaal om te verkennen met de wagen.

Europcar beschikt over 22 vestigingen op praktische locaties verspreid over Nieuw Zeeland. Populaire Europcar-locaties zijn de luchthavens van Auckland , Christchurch en Queenstown , perfecte plaatsen voor de start van uw Nieuw Zeelandse avontuur. Of u nu een stadswagen nodig hebt, een terreinwagen voor het ruwere werk of een wat groter model, Europcar biedt u zowel auto's als bestelwagens om uw verblijf in Nieuw Zeeland onvergetelijk te maken.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Nieuw Zeeland

Wie kiest voor Europcar in Nieuw Zeeland, beschikt bovendien over de volgende voordelen.

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken , uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Laat niets aan het toeval over wanneer u huurt. Onze extra verzekeringspakketten geven u een maximale gemoedsrust wanneer u een auto huurt bij Europcar. Mocht er onderweg een ongeval gebeuren, dan bent u volledig beschermd dankzij onze uitgebreide dekking.

Rijden in Nieuw-Zeeland

Door het zeer diverse landschap zijn er in Nieuw Zeeland heel wat smalle, steile en kronkelende wegen met scherpe bochten.

Plan uw traject dus zorgvuldig en houd daarbij rekening met de afstanden, afgelegen gebieden en weersomstandigheden die een rol kunnen spelen. Lees steeds de weersvoorspelling voor u vertrekt, zeker tijdens de winter, wanneer sneeuw, ijs en mist het rijden bemoeilijken.

Denk er ook om dat niet alle spoorwegovergangen in Nieuw Zeeland automatisch zijn. Meestal branden er knipperlichten wanneer er een trein aankomt, maar soms staat er ook enkel een stopbord. Houd in dergelijke gevallen zeker halt, kijk in beide richtingen en steek pas over wanneer u zeker bent dat het veilig is.

De maximumsnelheid op de weg (ook snelwegen) bedraagt 100 km/u en 50 km/u in de bebouwde kom. In de buurt van scholen is de maximumsnelheid 40 km/u.

Voertuigen op deze locatie

Het wagenpark van Europcar is al net zo divers als Nieuw Zeeland zelf. Of u nu een budgetvriendelijke optie zoekt, zoals de populaire Mazda 3 Automatic of de Ford Ranger, of een wagen van hogere klasse, zoals de Mercedes E-klasse of de Ford Mustang Fastback, er is keuze te over. Huurt u een bestelwagen? Dan zijn de Toyota Hiace of de Peugeot Expert betrouwbare keuzes.

Wat u zeker niet mag missen als u in Nieuw Zeeland rijdt

Fantastische bergketens, elektrisch blauwe meren, ongerepte kustlijnen, gletsjers en watervallen: wie houdt van avontuur, komt hier ogen te kort. Ook steden als Wellington of Auckland met hun bruisende haven en botanische tuinen zijn echter meer dan de moeite waard. En natuurlijk mag een bezoek aan de set van Hobbiton absoluut niet ontbreken voor elke fan van de Lord of the Rings-films!

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Nieuw-Zeeland

Alle gebieden in Nieuw-Zeeland

Topsteden in Nieuw-Zeeland

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Nieuw-Zeeland is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Nieuw-Zeeland nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Nieuw-Zeeland. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Nieuw-Zeeland dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.