Een wagen huren in Portugal

Een wagen huren in Portugal

 

Ontdek locaties in

Europcar in Portugal

Portugal is een land met vele gezichten dat geregeld helemaal bovenaan de lijstjes met favoriete reisbestemmingen staat. Strand- en golfvakanties in de Algarve zijn bijzonder populair tijdens de zomermaanden, terwijl steden als Porto en Lissabon trendy bestemmingen bieden voor citytrips. Met zo veel toeristische mogelijkheden is een bezoek aan Portugal met de wagen interessanter dan ooit. Kies Europcar om een wagen te huren in Portugal en ontdek de vele facetten van deze bruisende vakantiebestemming.

Europcar heeft 88 vestigingen verspreid over Portugal waar u uw auto of bestelwagen kunt oppikken. De populairste locaties zijn Lissabon, Faro , Porto en Ponta Delgada , een prachtig stadje op de Azoren , een Portugese eilandengroep.

Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Portugal

Om het maximum te halen uit uw huurauto hebt u toegang tot verschillende voordelen wanneer u in Portugal een wagen huurt bij Europcar.

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken , uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

Rijden in Portugal

In de Portugal wordt rechts gereden en links ingehaald. Op rechts inhalen staan zware boetes, die onmiddellijk geïnd worden.

Om een wagen te huren in Portugal hebt u enkel een rijbewijs nodig van een EU-land.

Denk erom dat als u brandstof koopt met een kredietkaart, er vaak een toeslag geldt van € 0,50.

De maximumsnelheid bedraagt 120 km/u op de snelwegen, 90 km/u op de hoofdwegen en 50 km/u in de bebouwde kom. Wie betrapt wordt op een verkeersovertreding, dient de boete meteen te betalen. Denk erom dat u steeds uw identiteitskaart bij moet hebben onderweg. De politie controleert namelijk geregeld de identiteit van buitenlandse chauffeurs.

Op plaatsen waar trams rijden, moet u steeds voorrang geven aan de in- en uitstappende passagiers.

Parkeerplaatsen in Portugal worden aangeduid met blauwe markeringen op de weg. Voor sommige zones met betalend parkeren hebt u een blauwe parkeerschijf nodig die u kunt verkrijgen in politiekantoren. In andere gevallen kunt u betalen aan een automaat.

Voertuigen op deze locatie

Europcar Portugal zorgt ervoor dat het huren van een auto of bestelwagen probleemloos verloopt, of u nu gaat voor een kleine wagen als een Renault Twingo of Fiat 500 of een bestelwagen zoals een Mercedes Vito. Mag het wat meer luxe en kiest u voor een hogere klasse? Dan omvat onze vloot modellen als de Audi A3 Cabrio of de Volvo XC90.

Wat u zeker niet mag missen als u in Portugal rijdt

Portugal ligt in het zuidwesten van Europa en grenst aan Spanje en de Atlantische Oceaan. Het is land is een smeltkroes van de verschillende culturen die de regio de voorbije millennia beïnvloed hebben. Specifieke vormen van de gothiek- en de barokarchitectuur leverden het land spectaculaire gebouwen op, zoals het Santa Maria de Alcobaça-klooster, het Palácio Nacional de Sintra in Lissabon of de Jardim do Palácio de Cristal, een betoverende botanische tuin met een uniek uitzicht over Porto. In de grote steden kunt u heerlijk tafelen en genieten van de fantastische keuken in sterrenrestaurants of rondkuieren op markten zoals de Mercado da Ribeira in Lissabon.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Portugal

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Alle gebieden in Portugal

Topsteden in Portugal

Toplanden

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Portugal is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Portugal nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Portugal. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Portugal dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.