Verhuur Bestelwagen in Waver,België

Verhuur Bestelwagen in Waver,België

 

Ontdek locaties in Waver

Huur een bestelwagen in Waver met Europcar

Heeft u bureaus, stoelen en andere spullen voor uw nieuwe kantoor, maar vraagt u zich af hoe u alles kunt vervoeren? Of misschien heeft u een nieuwe hobby en moet u een aantal kano's van de winkel naar uw woning transporteren. Bedden, loopbanden, piano's, opbergkasten: wat u ook wilt vervoeren, bespaar uzelf meerdere ritten met de auto door een bestelwagen te huren.

Misschien heeft u maar enkele uren een bestelwagen nodig als uw bestemming in de buurt ligt... Dan zijn onze huurmogelijkheden per uur of per dag ideaal. Moet u meerdere ladingen vervoeren of heeft u een lange rit voor de boeg? Dan kunt u een bestelwagen huren voor enkele dagen, een week of nog langer. Aan u de keuze.

Onze vestiging in Waver bevindt zich ten noorden van het stadscentrum in het Parc Industriel Nord, dicht bij de N4. En voor een maximale flexibiliteit kunt u uw bestelwagen ophalen en terugbezorgen bij een andere vestiging, zodat u maar met een enkele rit rekening hoeft te houden.

Als u een bestelwagen huurt in Waver, mag u het hele jaar door rekenen op voordelige prijzen, transparante kosten en een eenvoudige en vlotte service. Waar u ook heen moet en wat u ook vervoert.

Verhuizen in Waver

Lijkt verhuizen u een onmogelijke opdracht? Europcar maakt het u makkelijk met onze flexibele en vlotte bestelwagenhuur. Of u nu Waver verlaat, naar Waver gaat of een ander plekje gevonden heeft in de stad, bij ons vindt u steeds de perfecte bestelwagen.

Of u nu voor het eerst verhuist of een ervaren wereldreiziger bent, naar een nieuwe woning gaan kan een stresserende ervaring zijn waar heel wat bij komt kijken. In onze ultieme verhuisgids voor België vindt u tal van hints en tips om alles vlot te laten verlopen. Bovendien helpen we u om de ruimte in uw voertuig optimaal te benutten dankzij onze laadgids voor bestelwagens.

Wanneer u alles ingeladen heeft, is het tijd om te vertrekken. Wordt het een korte rit naar Brussel of een langere route naar Oostende of Aarlen? Rijden met een bestelwagen in Waver (en de rest van het land) is vrij eenvoudig, zolang u maar rekening houdt met de extra ruimte die uw voertuig nodig heeft voor manoeuvres zoals draaien en parkeren.

Houd rekening met de specifieke verkeersregels in de stad (zoals snelheidsbeperkingen en busstroken). Plan uw route ook vooraf om obstakels te vermijden en wegen die niet geschikt zijn voor grotere voertuigen, zoals lage bruggen of zeer smalle straatjes.

Kleine, middelgrote en grote bestelwagens huren

Er is een bestelwagen voor elke klus, en daarom bieden we u keuze uit een ruime selectie voertuigen, of u nu alleen een bed of een volledig huis vol spullen verhuist.

Als u een groter voertuig nodig heeft dan uw wagen, maar niet met een mastodont op de baan wilt, zijn onze compacte bestelwagens zoals de Mercedes Sprinter een goed idee. Met 10,5 m3 laadruimte vervoert u die nieuwe vaatwasser zo naar huis en bent u bovendien verzekerd van een aangename rit.

Voor grotere ladingen bieden wij de Iveco-modellen tot 18,00 m3 laadvolume aan – voldoende voor de hele keuken!

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende wereldwijde verhuurder van auto's, bestelwagens en vrachtwagens. Kijk voor meer info op onze bestelwagenverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Waver

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Waver is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Waver nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Waver. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Waver dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.