Vrachtwagen met laadklep verhuurdienst bij Europcar

Van A naar B gaan met een grotere lading dan normaal hoeft geen gedoe te zijn. Met de verhuurdiensten van Europcar kan u alles wat u wil, overal naartoe verhuizen. Wij bieden u een grote selectie van ruime vrachtwagens met laadklep / laadbrug tegen zeer betaalbare tarieven. Ga voor een snelle, goedkope en eenvoudige verhuizing met een huurauto van Europcar.

Ruime vrachtwagens met laadklep / laadbrug voor verhuizingen van elke omvang

Een vrachtwagen met laadklep / laadbrug is een ideale oplossing wanneer u zelf verhuist, van kantoor wisselt of voorraden, meubilair of materiaal door de stad moet vervoeren. Europcar heeft fantastische aanbiedingen voor een breed gamma vrachtwagens met laadklep / laadbrug van gerespecteerde fabrikanten zoals Mercedes, Iveco, Renault en Ford.

De vele voordelen van het huren van een vrachtwagen met laadklep / laadbrug

Bij een grote verhuizing hoeft u niet langer meerdere ritten te maken of te vertrouwen op vrienden of familie. Bespaar uzelf tijd en stress door een vrachtwagen met laadklep / laadbrug te huren bij Europcar en verhuis alles in één keer.

Waarom een vrachtwagen met laadklep / laadbrug huren bij Europcar?

U kan wegrijden in een krachtige en ruime vrachtwagen met laadklep / laadbrug van Europcar voor minder dan u zou verwachten. Boek op voorhand via onze app of onze website en profiteer van speciale vroegboektarieven.  Wij hebben een reeks vrachtwagens met laadklep / laadbrug beschikbaar voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse huur - of zelfs langer!
Kies uw gewenste vrachtwagen op type om er zeker van te zijn dat u exact dat voertuig krijgt dat u wil. U kan ook kiezen op grootte om er zeker van te zijn dat u niet betaalt voor ruimte die u niet nodig heeft. U kan een extra chauffeur toevoegen om uw verhuizing nog vlotter te laten verlopen of extra's toevoegen zoals het vooraf inkopen van brandstof of het verhogen van uw verzekeringsdekking.

Totale vervoersoplossingen met Europcar