Kleine bestelwagen verhuur Europcar

Een kleine bestelwagen is groter dan een sedan maar minder omvangrijk dan een SUV, en dus een fantastische manier om mensen te vervoeren. Kleine bestelwagens zijn ideaal om met het gezin of met vrienden te reizen. Er is genoeg ruimte voor iedereen die u wil meenemen en ook voor hun bagage. Europcar heeft geweldige aanbiedingen voor de verhuur van kleine bestelwagens.

Huur vandaag nog een strakke, ruime kleine bestelwagen

Kleine bestelwagens zijn ruim, zuinig en gemakkelijk te besturen. De meeste moderne kleine bestelwagens zijn ongelooflijk zuinig, zodat u meer mensen kan vervoeren voor minder geld. De schuifdeuren aan de zijkant zorgen ervoor dat passagiers eenvoudig en veilig in en uit kunnen stappen. Bestuurders hebben bovendien een beter zicht op de weg dan in een sedan, omdat de busjes hoger zijn dan een gewone auto. U zal versteld staan over hoe wendbaar een moderne kleine bestelwagen kan zijn!

Genoeg ruimte voor het hele gezin

Een kleine bestelwagen biedt u meer ruimte, meer comfort en een betere rijervaring. Kleine bestelwagens zijn de perfecte optie als u er met het gezin of een groep vrienden op uit wilt. In een kleine bestelwagen passen in alle comfort tot zeven personen en dan is er nog voldoende ruimte voor uw koffers. Kleine bestelwagens zitten vol entertainmentopties en veiligheidsvoorzieningen, ze zijn dus het perfecte vervoermiddel voor lange roadtrips.

Waarom een kleine bestelwagen huren bij Europcar?

Stap in een kleine bestelwagen van Europcar en trek er zo lang u wil op uit! U kan een kleine bestelwagen huren voor een dag, een week, een maand of zelfs langer. Boek op voorhand via onze app of onze website en profiteer van onze geweldige vroegboekaanbiedingen.

Ontdek het volledige gamma huurwagenoplossingen van Europcar