Mercedes Verhuur: verfijnd en luxueus

Mercedes-Benz staat bekend om de productie van luxueuze voertuigen met geavanceerde techniek en technologie. Een Mercedes-Benz huren bij Europcar staat er borg voor dat u de auto vindt die u nodig hebt — of u nu op zoek bent naar een verfijnde berline met de Mercedes-Benz A-Klasse, uzelf wilt trakteren op een snelle rit in een Mercedes-Benz C-Klasse Coupé of u iets ruimers wilt met een E-Klasse wagon.

De betrouwbaarheid zelve

Mercedes-Benz gaat er prat op betrouwbare auto’s te produceren waarmee u lange tijd kunt rijden. Ze zijn hier zo van overtuigd dat ze zelfs beloningen uitreiken aan eigenaars van Mercedes-Benz voertuigen die bepaalde mijlpalen passeren, te beginnen vanaf 250.000 kilometer. Sommige bestuurders hebben zelfs al meer dan 1.500.000 kilometer gereden. De hoogwaardige Duitse techniek in combinatie met precisieonderdelen garandeert een betrouwbaar voertuig voor elke behoefte.

Luxe en comfort

Bent u op zoek bent naar een huurauto die luxe en comfort perfect combineert? Dan is de Mercedes-Benz C-Klasse de ideale auto. Het minimalistische ontwerp zorgt voor een soepele rit die van 0-100 km/uur gaat in minder dan 4 seconden. Als u iets meer ruimte nodig hebt, dan is de Mercedes-Benz GLC SUV een uitstekende keuze, met meer laadruimte dan de C-Klasse en met grotere ramen. De ramen laten meer licht binnen zodat u en uw passagiers van de omgeving kunnen genieten..

Uw Mercedes-Benz huren bij Europcar

Europcar biedt een brede waaier voertuigen — van stadsauto's en elektrische auto's tot cabrio's en bestelwagens, met een vloot die voortdurend wordt geüpdatet. Met 3.835 locaties in meer dan 140 landen is Europcar altijd in de buurt om u te helpen met uw huurauto. U kunt online inchecken met onze Europcar-app en flexibele huurcontracten met dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse opties afsluiten. Onze vaste klanten kunnen profiteren van kortingen en andere voordelen via ons getrouwheidsprogramma. Bij Europcar vindt u zeker de huurwagen die u nodig heeft.