Polestar verhuur: Ontdek onze vloot

Polestar zegt u misschien nog niet veel, maar het is zeker een fabrikant om in de gaten te houden! Polestar produceert superstijlvolle hybride en elektrische voertuigen van topkwaliteit. Als u op zoek bent naar een auto die prestaties, kracht en onberispelijke milieuprestaties moet combineren, bekijk dan zeker de Polestar autoverhuurdiensten van Europcar.

Prestaties, vermogen en duurzaamheid

Polestar begon als een Zweeds raceteam in de jaren 1990 en 2000. Het bedrijf werkte in 2009 samen met Volvo om de C30 Polestar Concept te produceren. Dit was een conceptauto, maar het idee was zo knap dat Polestar het op eigen houtje waagde om in 2017 de Polestar 1 en in 2019 de Polestar 2 te ontwikkelen. Polestar-voertuigen worden gebouwd volgens de hoogste normen op het gebied van milieuverantwoordelijkheid en duurzaamheid.

Eerste hybride en elektrische voertuigen van Polestar

De Polestar 2 is een opmerkelijk voertuig. Het is een vierdeurs elektrische wagen die een combinatie is van een sedan, een hatchback en een SUV. Dit voertuig presteert als geen ander op het gebied van zuinigheid, prestaties en comfort. De Polestar 2, die in slechts 4,5 seconden van nul tot 60 km/uur optrekt, is een nieuwe mijlpaal op het gebied van techniek voor elektrische auto’s.

Waarom een Polestar huren bij Europcar?

Geen tijdverlies met ingewikkelde formulieren en lange wachtrijen. Als u een Polestar wilt huren, hoeft u alleen maar de Europcar App te downloaden of te reserveren via onze website. U kan uw Polestar ophalen in een van de 3.835 Europcar-kantoren in meer dan 140 landen.

Ontdek vandaag nog het wagenpark van Europcar