Volkswagen Verhuur: van compacte auto's tot SUV's

Als u een auto wilt huren, is Volkswagen altijd een goede keuze. Deze Duitse autofabrikant staat bekend om het produceren van betrouwbare auto's, van kleinere hatchbacks zoals de VW Polo tot grotere SUV's zoals de Tiguan of Atlas. Wat uw wensen ook zijn, een Volkswagen huurauto is altijd een veilige keuze.

Klassieke en populaire modellen

Sommige modellen van Volkswagen zijn al heel lang op de markt en nog steeds erg populair. De Polo is een sportieve hatchback met Duitse precisietechniek die handig rijdt in stadscentra, maar die ook comfortabel is voor langere afstanden. De VW Golf bestaat ook in een GTI-versie die extra vermogen en prestaties biedt. Voor klanten die op zoek zijn naar een ruimere berline zijn zowel de Jetta als de Passat uitstekende keuzes.

Modellen voor de toekomst

Volkswagen heeft zwaar geïnvesteerd in elektrische voertuigen en de VW ID.4 is daar een uitstekend voorbeeld van. Deze middelgrote SUV werd verkozen tot Auto van het Jaar op de 2021 World Car Awards. Hij gaat van 0-100 km/u in 8,5 seconden en heeft een actieradius van meer dan 500 kilometer. Volkswagen is zelfs van plan om zijn iconische Camper in een elektrische versie opnieuw te lanceren met de ID Buzz in 2024.

Een Volkswagen huren bij Europcar

Bij Europcar hebben we 3.835 locaties in meer dan 140 landen, u vindt dus zeker de huurauto die u zoekt. We werken onze vloot voortdurend bij en hebben een ruim aanbod elektrische, cabrio- en luxueuze voertuigen, evenals bestelwagens en vrachtwagens. Met de Europcar-app kunt u online inchecken en wij bieden bovendien ook dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse huurcontracten aan. Voor onze vaste klanten is er ons getrouwheidsprogramma met een groot aantal voordelen en kortingen. Ga voor uw volgende Volkswagen huurauto langs bij Europcar.