Renault Verhuur: van compacte hatchback tot gezinsauto

Renault is één van de belangrijkste Franse autofabrikanten en produceert al auto's sinds 1898. Het merk staat bekend om modellen zoals de Clio, de Megane en meer recent de Captur. Een huurauto van Renault zal altijd aan uw wensen voldoen, of u nu op zoek bent naar een compacte hatchback voor in de stad, een solide gezinsauto of een SUV.

Voor elk wat wils

Het Renault-gamma heeft echt voor elk wat wils. Zoekt u een auto die perfect is voor in de stad, dan zijn de Clio en de Mégane beide een goede keuze. De Clio is een compacte tweedeurs hatchback die zich uitstekend leent om rond te rijden in de stad. De Megane, een iets groter model, is populair bij gezinnen en bestaat als een compacte 5-deurs berline. Bent u op zoek naar een groenere optie? Dan is de Zoe een ideale keuze.

SUV’s en MPV’s

Bent u op zoek naar een grotere auto met een comfortabel rijgevoel? Dan zijn de Captur of de Scenic goed om mee te beginnen. De markt voor kleine crossovers is zeer concurrerend, maar de Captur is nog steeds één van de beste. De Scenic al lang populair bij gezinnen en dus ideaal wanneer u een MPV zoekt, en de Renault Traffic is geweldig voor het vervoer van goederen of personen, afhankelijk van de inrichting.

Een Renault huren bij Europcar

Europcar is een uitstekende keuze voor uw Renault huurauto. Wij hebben flexibele dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse contracten en u kunt zelfs online inchecken met de Europcar-app. Onze vloot wordt voortdurend vernieuwd, dus u vindt zeker een voertuig dat bij u past, of u nu op zoek bent naar een elektrische auto, een luxueuze wagen of een vrachtwagen. Onze vaste klanten kunnen gebruikmaken van ons getrouwheidsprogramma met tal van kortingen en voordelen. Wij hebben 3.835 vestigingen in meer dan 140 landen, dus kijk vandaag nog bij Europcar voor uw volgende huurauto.