Ford Verhuur: duurzaamheid en betrouwbaarheid

Ford is één van de topfabrikanten van Amerikaanse auto- en vrachtwagens en een populair merk om te huren. De auto’s zijn bekend vanwege hun duurzaamheid en betrouwbaarheid en daarom is een Ford-huurauto perfect voor elke roadtrip of uw woon-werkverkeer.

Ford - een Amerikaanse schat

De Ford Motor Company werd in 1903 opgericht door Henry Ford. Ford werd beroemd door citaten zoals: “Elke klant kan een auto laten bespuiten in de kleur die hij wil, zolang deze maar zwart is." Er is ondertussen meer variatie qua kleuren en modellen dan toen, dus u vindt vast wel iets naar uw smaak.

Duurzaamheid en technologie

Ford is bekend om zijn vrachtwagens. Het bedrijf gaat er prat op het nut van vrachtwagens te behouden zonder in te leveren op het gebied van kwaliteit of efficiëntie. De F-150 is al meer dan 30 jaar één van de best verkochte vrachtwagens in de VS en Ford staat al decennialang garant voor hoge kwaliteit en prestaties.

Niet enkel vrachtwagens

Hoewel hun vrachtwagens legendarisch zijn, staat Ford ook bekend om zijn SUV's en klassiekers, zoals de Ford Mustang. Ford handhaaft veiligheid en kwaliteit ongeacht het model, samen met een geweldige rijervaring. Zo kreeg de Ford Mustang Mach-E van 2021 een NCAP-beoordeling van 5 sterren.

Uw Ford huurauto bij Europcar

Europcar is marktleider op het gebied van autoverhuur met 3.835 vestigingen in meer dan 140 landen. We beschikken over een vloot die voortdurend wordt vernieuwd met stadsauto's, elektrische voertuigen, bestelwagens en vrachtwagens, maar ook luxueuze wagens. U kan kiezen voor een automatische versnellingsbak, een cabriolet, een sportwagen of een zuinig model. Al onze huurauto's kunnen worden geboekt via de app van Europcar waarmee u ook online kunt inchecken. We hebben ook een getrouwheidsprogramma waarmee onze leden optimaal kunnen profiteren van de kortingen en voordelen van Europcar.