Cupra verhuur: ontdek onze vloot

Als u een veilige, betrouwbare, maar toch stijlvolle en sportieve stadsauto wilt, dan is het moeilijk om niet voor een Cupra van Europcar te kiezen. Een Cupra geeft u de ruimte van een SUV of een vijfdeurs hatchback in combinatie met geavanceerde hybride technologie en stoere race-eigenschappen. Als u nog nooit een bocht heeft gemaakt in een Cupra, neem dan vandaag nog contact op met uw plaatselijke Europcar-vestiging.

Hoogwaardige Spaanse racetechnologie

Het merk Cupra is misschien niet zo bekend als sommige andere automerken, maar dat gaat snel veranderen. De naam Cupra komt van "cup racing", wat u een idee zou moeten geven van wat u van deze auto's mag verwachten. Cupra zag het licht als het racemerk van de Spaanse autofabrikant Seat. Sinds 2018 is Cupra echter op zichzelf gestart en produceert het zijn eigen versies van Seat-modellen. Precisietechniek, prachtige styling, een ongeëvenaarde rij-ervaring en een fantastisch brandstofverbruik zijn de handelsmerken van de Cupra-auto's.

Ontdek het Europcar Cupra-gamma

Europcar biedt een ruime keuze aan hedendaagse Cupra-modellen. U kan een vijfdeurs hatchback Cupra Leon huren of upgraden naar de Leon Estate. Deze voertuigen zijn een plezier om mee te rijden, ze bieden met gemak plaats aan vijf personen en hebben veel ruimte. De Cupra Ateca en de Cupra Formentor zijn hypermoderne SUV's boordevol mogelijkheden.

Waarom een Cupra huren bij Europcar?

Wanneer u een auto wil huren zonder gedoe, kan u terecht bij Europcar. Dankzij zo’n 3.835 Europcar-vestigingen in meer dan 140 landen is er zeker een vestiging bij u in de buurt. U kan ook gemakkelijk een Cupra reserveren met de Europcar App of online via onze website.  

Geniet van eenvoudig een auto huren bij Europcar