Kia Verhuur: Kwaliteit en duurzaamheid

Kia is een bekroonde Koreaanse autofabrikant. Deze auto’s stammen oorspronkelijk af van de Hyundai en staan bekend om hun kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn toonaangevend in hun focus op duurzaamheid. Kia heeft zeker een model dat aan uw wensen voldoet, of u nu van plan bent een ritje door het land te maken of een middelgrote berline nodig hebt voor in de stad. Voor uw Kia huurauto zit u goed bij Europcar.

Kwaliteit en duurzaamheid

Kia begon zijn bestaan als fietsenfabrikant in 1944. Daarna breidden ze uit naar de auto-industrie en sinds 1994 zijn ze aanwezig op de Amerikaanse markt. In 2020 werden ze bekroond met de World Car Awards en met hun garantieprogramma van 10 jaar / 100.000 mijl (160.000 km) zijn ze leider in de sector. Ze investeren niet alleen in de duurzaamheid van hun auto's, ze garanderen ze ook.

Technologie en veiligheid

Kia investeert veel tijd en energie om hun voertuigen zo veilig mogelijk te maken. Ze gebruiken staal met een ultrahoge treksterkte voor de carrosserie. Dit betekent dat de auto lichter kan zijn terwijl de stijfheid van de structuur wordt vergroot. Het resultaat voor de bestuurder is een rijervaring met een betere brandstofefficiëntie en een grotere veiligheid op het gebied van ongevallen.

Uw Kia Autoverhuur

Of u nu op zoek bent naar een SUV of een middelgrote berline, Kia heeft een gamma voertuigen dat zeker aan uw behoeften voldoet. Bij Europcar vindt u  een selectie wagens. We vernieuwen onze vloot voortdurend en bij ons vindt u een scala aan auto's en elektrische voertuigen voor uw stadsritten. Indien u op zoek bent naar iets eleganter, kan u ook kijken naar onze luxueuze voertuigen. U kunt uw huurauto reserveren en zelfs inchecken via onze app. Dankzij onze 3.835 Europcar-vestigingen in meer dan 140 landen over de hele wereld vindt u zeker een Europcar-vestiging bij u in de buurt.