DS huren: Ontdek onze vloot

Ontdek een volledig nieuwe rijervaring dankzij de DS autoverhuurdiensten van Europcar. De moderne, mooi gestroomlijnde en avant-gardistische auto's van DS combineren de nieuwste technologie met een klassieke Franse autostijl. Bij Europcar kan u vandaag nog een ruime DS sedan, een DS hatchback voor het hele gezin of een ruime DS SUV huren.

Innovatieve autostijl

Het merk DS ontstond in 2009 als dochteronderneming van het gerenommeerde Franse autobedrijf Citroën. Na een tijdje ging DS op eigen benen staan en bracht het in 2014 zijn unieke automerk uit in Europa. De auto's van DS zijn gebaseerd op de iconische Citroën DS 19. De naam DS staat voor ‘Different Spirit’ of ‘Distinctive Series’, maar doet ook denken aan het Franse woord ‘déesse’, wat ‘godin’ betekent.

Een combinatie van luxe en functionaliteit

Deze wagens combineren luxe met praktisch nut en ze tonen de liefde voor moderne en klassieke styling, technologie en het onverwachte van de Franse fabrikant. Rijden met een DS is een waar plezier omdat het merk innovatieve functies combineert met het comfort van een klassieke Franse luxeauto. De auto's van DS zijn verkrijgbaar in benzine-, diesel- of hybride-uitvoering. Neem contact op met uw plaatselijke Europcar-kantoor en u kan wegrijden in een DS 3 Cross of een DS 4.

Waarom een DS huren bij Europcar?

Of u nu met het gezin op reis gaat, door de stad rijdt of naar een vergadering moet, Europcar heeft vast en zeker het voertuig dat exact aan uw behoeften voldoet.  U kan bij Europcar een fantastische DS-wagen huren voor zo lang als u wilt. Wij hebben fantastische dag-, week- of maandtarieven.

Maak gebruik van uitzonderlijk autoverhuur met Europcar