Dacia huren: de beste waar voor uw geld

Dacia wil absoluut nieuwe auto's betaalbaarder maken. Het merk is nu aanwezig in 44 landen en heeft meer dan 7,5 miljoen klanten. Als onderdeel van de Renault-groep is Dacia een vrij nieuwe speler op de automarkt, en ook al willen ze hun voertuigen ruimer beschikbaar maken, ze geven nog steeds prioriteit aan stijl, veiligheid en kwaliteit. Een Dacia huren is een geweldige oplossing, wat uw plannen ook zijn.

De democratisering van de SUV

Toen SUV's voor het eerst op de markt kwamen, was het prijskaartje voor velen te hoog. Dacia creëerde de Dacia Duster met het idee om deze markt open te stellen voor een breder publiek. Franse ingenieurs besloten een crossover te maken waarmee het voertuig tegen een redelijke prijs kon worden verkocht. Dankzij de 4x4-stijl en het praktische ontwerp rijdt de Duster soepel en is hij een populaire keuze voor alle omstandigheden op de weg.

Een compacte optie voor in de stad

De Dacia Sandero is een compacte auto en een geweldige optie voor in de stad. De Sandero is ontworpen om ruim en handig te zijn zonder aan stijl in te boeten, is perfect voor woon-werkverkeer en zelfs voor weekendjes weg.

Een Dacia huurwagen bij Europcar

Met 3.835 vestigingen en een aanwezigheid in meer dan 140 landen is Europcar de perfecte plaats voor uw Dacia huurwagen. Wij vernieuwen onze vloot voortdurend en u vindt er alle soorten voertuigen, van stadswagens tot prestigewagens. We hebben ook een vloot bestelwagens en vrachtwagens en een selectie elektrische voertuigen. Met onze app kan u online huren en inchecken, waardoor uw huurervaring sneller en papierloos verloopt. U kan dagelijks, wekelijks of maandelijks huren en als u lid wordt van ons getrouwheidsprogramma kan u profiteren van onze kortingen en voordelen.