Citroën Verhuur: Een efficiënte en comfortabele keuze

De Franse autofabrikant Citroën behoort steevast tot de top van de Franse automerken. U zal zeker een Citroën vinden die aan al uw eisen voldoet, of u nu op zoek bent naar een elegant model (zoals de DS3) om naar uw zakelijke bijeenkomst te gaan of eerder naar een meer compacte auto (zoals de C3). 
Voor u een Citroën-auto huurt, volgen hier wat cijfers over de fabrikant. Het bedrijf verkocht in 2019 wereldwijd meer dan een miljoen voertuigen en is een van de koplopers op de markt voor elektrische auto's. Hoewel het bedrijf in het verleden wel wat financiële problemen heeft gekend, heeft het zichzelf herpakt en staat Citroën nu in de top drie van auto's die door klanten worden aanbevolen.

Citroën-auto’s zijn een efficiënte, comfortabele keuze

Een van de belangrijkste voordelen van de recente Citroën-modellen is comfort. De vernieuwde C3 is perfect voor een weekendje weg of zelfs voor langere afstanden. Hij heeft een grotere kofferbak dan andere auto's uit dezelfde klasse (300 liter) en biedt een comfortabele, iets betere rij-ervaring dan sommige andere compacte auto's.
  • Een Citroën huren is een efficiënte, comfortabele keuze.

Een Citroën huren bij Europcar

Dankzij onze app kan u een Citroën huren in slechts een paar klikken. U kunt uw auto huren en online nakijken. Wij bieden een grote flexibiliteit op het gebied van onze huurauto's, of u nu voor een dag, een maand of langer wilt huren. Onze vloot wordt regelmatig vernieuwd en we hebben een breed aanbod aan voertuigen, van compacte stadsmodellen tot elektrische auto’s en luxueuze voertuigen, maar ook bestelwagens en vrachtwagens. U kan zelfs privilege-lid worden en genieten van hele hoop kortingen en voordelen.
U vindt Europcar in meer dan 140 landen en we hebben wereldwijd 3.835 locaties. Een Citroën huren was nog nooit zo eenvoudig.