Jeep Verhuur: klaar voor een off-roadtocht?

Een Jeep-huurauto is altijd de perfecte keuze voor elk spannend avontuur dat u heeft gepland. Jeeps werden oorspronkelijk ontworpen voor off-road terreinen dankzij hun 4x4 mogelijkheden, maar ze zijn net zo goed thuis op gewone wegen.

Gemaakt voor elk avontuur

Jeeps werden gemaakt voor de Tweede Wereldoorlog en ontworpen om elk terrein aan te kunnen. Deze aanpak ligt nog steeds aan de basis van Jeep, maar het merk voegde stijl en comfort toe aan de voertuigen. Jeeps zijn ontworpen om veilig overal door te rijden, van een rivier tot een gladde helling. Het zijn ongelooflijk populaire auto's en er werden meer dan 600.000 stuks verkocht in de jaren '90, wat bewijst dat hun avontuurlijke stijl perfect is voor iedereen.

Vrijheid in een 4x4

Jeeps en vrijheid gaan hand in hand en als u een vakantie op het platteland of in de bergen plant, zou een Jeep wel eens de ideale keuze kunnen zijn. Modellen als de Jeep Wrangler en Cherokee combineren een gedurfde Amerikaanse insteek met stijl en comfort. De moderne SUV's zijn erg populair, zelfs voor ritjes in de stad.

Huur uw Jeep wagen bij Europcar

Europcar heeft 3.835 locaties in meer dan 140 landen en we helpen u natuurlijk graag met uw Jeep-huurauto. We hebben flexibele dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse contracten, evenals de mogelijkheid om online in te checken met onze Europcar-app. Onze vloot wordt voortdurend vernieuwd en we bieden een grote selectie auto’s, van automatische versnellingsbakken tot cabrio- en sportwagens, evenals een breed scala aan elektrische en luxueuze voertuigen. Ons loyaltyprogramma voor vaste klanten biedt kortingen en voordelen voor onze bevoorrechte leden. Bij Europcar vindt u altijd de perfecte huurauto, of u nu op zoek bent naar een mooie sedan voor een zakelijke afspraak of eerder naar een stoere Jeep om op avontuur te gaan.