Toyota Verhuur: veilig en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een veilige en betrouwbare auto? Dan is een Toyota huurauto een goede optie. Toyota heeft zijn reputatie opgebouwd als eigenaar van enkele van de meest duurzame voertuigen op de markt. Terwijl andere fabrikanten zich richten op de nieuwste technologie, neemt Toyota de tijd om nieuwe functies te introduceren, zodat ze er zeker van zijn dat alles perfect werkt.

Betrouwbaarheid ingebouwd in het productieproces

Het fabricageproces van Toyota is zo goed dat het door veel verschillende sectoren wereldwijs is overgenomen en aangepast. Toyota-wagens gaan zelden stuk, vooral omdat Toyota nieuwe functies uitgebreid test alvorens ze op de markt te brengen. De onderneming gaat prat op haar precieze engineering en de duurzaamheid van haar auto's.

Veiligheid is een ander belangrijk element

Toyota neemt geen loopje met de veiligheid en hun voertuigen worden regelmatig gekozen als IHHS top picks voor veiligheid. Dit geldt voor hun hele gamma. De Toyota Sienna is een minivan, de Highlander is een middelgrote SUV en de Camry een middelgrote auto. ZE kregen allemaal een hoge veiligheidsscore. De Camry bestaat nu ook in een hybride model. Welke Toyota huurauto u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat u in veilige handen bent.

Een Toyota huren met Europcar

Bij Europcar bieden we een breed gamma aan huurauto's en we vernieuwen onze vloot voortdurend. Van elektrische auto's tot bestelwagens en vrachtwagens, van cabrio's tot prestigieuze voertuigen, u vindt zeker de huurauto die u nodig hebt. U kunt ons vinden op 3.835 locaties in meer dan 140 landen en wij bieden dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse huuropties. Voor onze vaste klanten bieden we een getrouwheidsprogramma waarmee u geniet van een groot aantal kortingen en voordelen. Met de app van Europcar kan u zelfs online inchecken, wat u tijd en papier bespaart. Neem contact op met Europcar voor uw volgende huurauto.