Opel Autoverhuur

Opel is een Duitse autofabrikant die goede, betrouwbare gezinsauto's maakt. Bij Duitse auto's denkt u eerder aan bijvoorbeeld BMW of Audi, maar Opel produceert al sinds 1862 auto’s zonder er veel poeha rond te maken. Opel heeft een degelijk gamma SUV's, waaronder de Mokka en de Crossland, maar ook hatchbacks. Bent u op zoek naar een betrouwbare huurauto voor in de stad of voor een weekendje weg? Dan is een huurauto van Opel een uitstekende keuze.

Découvrez l'Opel Corsa et l'Opel Astra

Deze twee modellen zijn de topmodellen van het merk. De Opel Corsa is een compacte 5-deurs hatchback, terwijl de Astra meer laadruimte heeft en qua afmetingen vergelijkbaar is met de Ford Focus of de SEAT Leon. 
  • De Opel Astra wordt beschouwd als één van de beste hatchbacks voor gezinnen in een zeer competitieve sector.

Meer dan enkel hatchbacks

Opel kwam ook op de SUV-markt met de Mokka, de Crossland en de Grandland X. De Crossland is een SUV-crossover die perfect is voor stadsritten of langere afstanden. De Mokka bestaat in een elektrische versie die 322 kilometer kan afleggen op één enkele lading, terwijl de Grandland X ook een hybride versie heeft. De SUV's van Opel zijn leuk en stijlvol en zijn perfect voor een weekendje weg met het gezin.

Een Opel huren bij Europcar

Bij Europcar vernieuwen we onze vloot voortdurend. Dit betekent dat u zeker een voertuig vindt dat bij u past. We zijn aanwezig in meer dan 140 landen en hebben 3.835 vestigingen. Onze vloot bestaat uit stadsauto's, elektrische voertuigen, prestigieuze auto's, bestelwagens en vrachtwagens. U kunt uw check-in vergemakkelijken door de Europcar-app te gebruiken. Onze huurcontracten bieden u flexibiliteit, met dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse huuropties. We hebben bovendien een getrouwheidsprogramma voor onze vaste klanten met kortingen en voordelen. Kijk dus bij Europcar voor uw volgende Opel huurwagen.