Fiat Verhuur: stijlvol en iconisch

Als u een stijlvolle auto wil huren, dan is een Fiat-huurauto een goede start. Fiat is een iconische Italiaanse autofabrikant en het levend symbool van La Dolce Vita dankzij modellen zoals de Fiat 500 of 124 Sport Spider.

Het verhaal van Fiat

Fiat werd meer dan 100 jaar geleden opgericht in Turijn in Italië. De auto’s werden op de begane grond gemaakt en gingen een verdieping omhoog naarmate de constructie van het gebouw van Fiat werd voltooid. Als laatste pitstop bouwde het bedrijf een racecircuit op het dak van de fabriek, zodat de auto's konden worden getest van zodra ze van de productielijn kwamen. Het doel van Fiat was auto's maken waarmee stedelijke mobiliteit een echt plezier is.

De Fiat 500

De Fiat 500 is misschien wel één van de beroemdste auto's van Fiat. De Topolino werd voor het eerst gemaakt in 1936 en heeft sindsdien verschillende varianten gekend. De Fiat 500 behaalde onlangs vijf sterren op de NCAP-test, waardoor hij niet alleen mooi is om naar te kijken, maar ook geweldig is om mee te rijden. Er zijn zelfs Abarth-modellen die racetechnologie combineren met rijden in de stad, eigenlijk alles waar een autoliefhebber naar op zoek is.

Fiat Autoverhuur met Europcar

Fiat is slechts één van de merken die u in het verhuur-scala van Europcar kan terugvinden. Wij vernieuwen onze vloot voortdurend, zodat u zeker bent van een huurauto die bij u past. Europcar heeft zeker en vast een voertuig voor u, of u nu op zoek bent naar een elegante sedan voor uw zakenreis of eerder naar een stoere SUV voor een weekendje in de bergen. We zijn aanwezig in meer dan 140 landen en er zijn momenteel 3.835 Europcar-vestigingen wereldwijd. Onze app zorgt ervoor dat huren en inchecken sneller en papierloos verloopt. Voor vaste klanten hebben we ook een getrouwheidsprogramma dat extra kortingen en voordelen biedt.