Mini Verhuur: Stijlvol en Iconisch

Als u op zoek bent naar een leuke en stijlvolle autorit in een iconische auto, dan is een Mini huurwagen misschien wel de perfecte keuze voor u. Het unieke uiterlijk van de Mini is direct herkenbaar en de Mini Cooper is het toonbeeld van Britse stijl sinds de lancering in 1959.

Perfect voor stadsverkeer

Een Mini is ideaal om in de stad te rijden. Een model als de Mini Cooper is compact en heel leuk om mee te rijden, vooral in de stad. De auto is compact en gemakkelijk te manoeuvreren en te parkeren. Een Mini Cooper mag dan wel klein zijn, het interieur is ruim en alle passagiers kunnen comfortabel zitten.

Ook voor gezinnen

Hoewel de Mini Cooper vrij compact is, heeft Mini ook grotere modellen. De Mini Countryman is een vijfdeurs crossover en de Mini Clubman is een stationwagon die perfect is voor een gezin dat wil uitbreiden.

Britse stijl met Duitse technologie

BMW kocht Mini in 1994 en lanceerde het model in 2001 opnieuw. Veiligheid en prestaties zijn, zoals u van een Duitse autofabrikant mag verwachten, heel belangrijke punten. IIHS heeft verschillende Mini's uitgeroepen tot hun ‘Top Safety Picks’ en de Mini Coupe John Cooper Works heeft 208 pk en een topsnelheid van 241 km/u.

Een Mini huren bij Europcar

Met 3.835 vestigingen in meer dan 140 landen is Europcar de ideale partner om u te helpen bij het huren van een Mini. Wij vernieuwen onze vloot voortdurend en bieden een hele reeks voertuigen aan, gaande van stadswagens en prestigevoertuigen tot bestelwagens en vrachtwagens. Voor onze vaste klanten hebben wij een getrouwheidsprogramma dat verschillende kortingen en voordelen biedt. Met de Europcar-app kan u gemakkelijk online inchecken en wij hebben bovendien flexibele huurcontracten die aan al uw behoeften voldoen.