BMW verhuur: voor een premium rit

BMW staat voor luxe en elegantie gecombineerd met meesterschap in techniek. BMW auto’s zijn de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een vleugje klasse, van de gestroomlijnde Z4 tot de verfijning van de 3-reeks.

Meer dan 100 jaar topkwaliteit

BMW bouwde zijn reputatie op met motorfietsen, te beginnen met de R32, en breidde daarna verder uit naar auto's. In de jaren ’30 was er de 303 coupé, de eerste BMW met het kenmerkende rooster. In 1939 won BMW Le Mans en tegen het begin van de jaren ‘50 had BMW een reputatie als belangrijke sportwagenfabrikant. In 1983 werd Nelson Piquet wereldkampioen Formule 1 in zijn Brabham BMW. 

BMW in de voorbije jaren

Vanaf 1999 begaf BMW zich op de SUV-markt met de X-serie, een echt toonbeeld van elegantie op het gebied van bedrijfswagens. BMW hield ook vast aan de Mini na de verkoop van Rover en gebruikte zijn technische uitmuntendheid om een schare trouwe fans rond deze Britse klassieker te creëren.

Een auto voor elke gelegenheid

Een BMW huren is altijd een goed idee, of u nu naar een huwelijk rijdt, naar een belangrijke zakenbijeenkomst gaat of gewoon een speciaal weekend wil beleven.

Uw BMW Huurwagen met Europcar

Er zijn veel redenen om bij ons te huren en we zijn wereldwijd aanwezig met een ruim aanbod aan BMW-auto’s. Er zijn 3.835 Europcar-vestigingen in meer dan 140 landen en u kan makkelijk huren via onze app. Wij vernieuwen onze vloot voortdurend, dus u kan er zeker van zijn dat u een model vindt aan een aantrekkelijke prijs. U kan zelfs geld besparen met onze ledenkorting. We hebben een hele reeks huurauto's beschikbaar, of u nu voor een weekend wil huren of op zoek bent naar iets voor op langere termijn. Neem contact met ons op voor meer informatie of neem een kijkje op onze website.