Seat Verhuur: Voor een compacte en leuke rit

Seat is sinds 1986 een dochteronderneming van Volkswagen en produceert sinds jaar en dag een uitgebreid aanbod betrouwbare en veilige modellen. Een huurauto van Seat is altijd een goede keuze, of u nu op zoek bent naar een leuke, compacte auto om door de stad te scheuren of eerder een 5-deurs SUV of een MPV met 7 zitplaatsen.

Vergelijking met Volkswagen

De SEAT-modellen worden onvermijdelijk vergeleken met hun VW-neefjes. De SEAT Mii is een compacte stadsauto die vergelijkbaar is met de VW Up. Het is een leuke wagen voor in de stad en dankzij zijn kleine afmetingen is die ongrijpbare parkeerplaats vinden kinderspel. Als u iets groters nodig hebt, dan is de Leon even groot als de VW Golf en biedt hij een indrukwekkende laadruimte, vooral met de achterzetels neergeklapt.

SUV’s en familiewagens

Seat heeft verschillende SUV's in zijn gamma. De Arona is een kleine SUV die kan worden vergeleken met de Nissan Juke. Het is een 5-deurs crossover die het comfort van een hoge rijpositie biedt. Voor wie het nog groter wil, is er de Alhambra met 7 zitplaatsen, een ruime MPV die verschillende prijzen won en ook een algemene Euro NCAP-rating van 5 sterren heeft.

Een Seat huren bij Europcar

Een Seat auto huren is heel eenvoudig bij Europcar. Wij zijn aanwezig in meer dan 140 landen en hebben 3.835 agentschappen. Wij vernieuwen onze vloot voortdurend om u het beste aanbod te kunnen bieden die aan uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een cabriolet, een luxueus voertuig of gewoon een stadsauto om van A naar B te gaan, Europcar heeft zeker iets voor u. Onze app maakt online inchecken eenvoudig en vaste klanten kunnen profiteren van vele kortingen en voordelen. Europcar heeft flexibele dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse contracten. Als u een auto wilt huren, kijk dan zeker eens bij Europcar.