Skoda huren: Ontdek onze vloot

Het komt misschien als een verrassing dat Skoda enkele van de veiligste, zuinigste en betrouwbaarste auto's op de weg heeft. Het merk was ooit relatief onbekend buiten Europa, maar is nu een van 's werelds grootste autobedrijven.  U kan heel makkelijk achter het stuur van een Skoda kruipen dankzij de supereenvoudige Skoda-autoverhuurdiensten van Europcar!

Een van Europa's oudste autofabrikanten

Het autobedrijf Skoda werd al in 1859 in Tsjechië opgericht onder de originele naam Laurin & Klement. Deze eerbiedwaardige geschiedenis maakt Skoda een van de oudste autofabrikanten van Europa. Het merk is nu grotendeels in handen van de Duitse autogigant Volkswagen. De Skoda Fabia werd gebruikt als basis voor zowel de Volkswagen Polo als de SEAT Ibiza. Skoda heeft naam gemaakt met auto's van topkwaliteit met focus op eenvoudige, strakke styling, veiligheid en comfort.

Uitstekend vakmanschap en hoge veiligheidsnormen

Rijden in een Skoda is een waar plezier. Deze auto's zijn luxueus, hebben veel voorzieningen en krijgen de hoogste veiligheidsbeoordelingen in de sector. Sinds zijn lancering is de Skoda Octavia een van de populairste sedans op de markt. Neem contact op met uw plaatselijke Europcar-vestiging en ontdek waarom Skoda's zo populair zijn.

Waarom een Skoda huren bij Europcar?

Bij Europcar streven we ernaar om onze Skoda-autoverhuurdiensten zo eenvoudig mogelijk te maken. U kan gemakkelijk een Skoda huren via onze app, online of in een van onze kantoren. Dankzij de 3.835 Europcar-vestigingen in meer dan 140 landen is er zeker een vestiging bij u in de buurt!

Huur kwaliteitsvoertuigen bij Europcar