Volvo Verhuur: veilige en betrouwbare keuze

Als u op zoek bent naar een veilige en betrouwbare huurauto, dan is een huurauto van Volvo één van de beste keuzes die u kunt maken. Veiligheid is al jaren de belangrijkste prioriteit van de Zweedse fabrikant en hun voertuigen komen regelmatig voor op de toplijsten met prijzen voor veiligheid. Hun assortiment luxueuze voertuigen is gegarandeerd wat u zoekt voor uw huurauto.

Veiligheid en kwaliteit zijn de belangrijkste doelstellingen

De voertuigen van Volvo dragen stuk voor stuk veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel, met ook een zware portie luxe. Alleen al in 2019 verkocht Volvo meer dan 100.000 voertuigen in de VS en ze bouwen verder op hun succes. Volvo heeft een reeks midsize luxevoertuigen zoals de S60 en de midsize SUV XC60. Beide modellen hebben top veiligheid ratings en staan borg voor voor comfortabele rijervaringen.

Vooruitblik op de toekomst

Volvo investeert fors in elektrische en hybride auto's en de zorg voor het milieu is ook een van hun topprioriteiten. De C40 Recharge is een elektrische crossover die alle elementen van een gewone Volvo biedt in een groenere versie met een actieradius van meer dan 400 kilometer.
  • Volvo Trucks heeft ook al elektrische modellen aan zijn gamma toegevoegd.

Een Volvo huren bij Europcar

Een Volvo huurauto is heel eenvoudig te vinden bij Europcar. Wij vernieuwen regelmatig onze vloot en bieden een scala stadsauto's, elektrische voertuigen en prestige voertuigen naast bestelwagens en vrachtwagens. Wij hebben 3.835 locaties in meer dan 140 landen en met de Europcar-app kunt u zelfs online inchecken. Wij hebben een reeks flexibele huurcontracten in petto met dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse opties en voor onze vaste klanten hebben we een reeks kortingen en voordelen. Welke huurauto u ook nodig hebt, bij Europcar vindt u zeker de auto die u zoekt.