Huur een auto voor een langere periode

Waarom huren mensen een auto voor een uur?

Luxe ervaren:

Europcar biedt een ruime keuze aan heel comfortabele en stijlvolle luxewagens die je voor een langere periode kan huren. Europcar heeft de perfecte luxewagen voor je vakantie of om een diepe indruk te maken dankzij een betaalbare luxe huurauto!

Flexibiliteit:

Europcar biedt een ruime keuze aan voertuigen, zoals voordelige auto’s, luxewagens, SUV’s en vrachtwagens. Je kan precies dat voertuig kiezen dat het beste bij je plannen past. Zo is een luxewagen ideaal om een nieuwe stad te verkennen, terwijl een SUV heel handig is voor een familievakantie. Je kan dezelfde auto een paar maanden houden, of hem af en toe wisselen. Je kan bijvoorbeeld een cabriolet huren voor de zomer.

Gemakkelijk een voertuig vinden:

Bij Europcar doen we ons best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom hebben we een platform gemaakt waar je snel en gemakkelijk elk type voertuig kan huren voor een lange periode. We hebben ook veel verhuurlocaties in diverse steden en bij luchthavens, zodat je de huurauto gemakkelijk kan ophalen.

Waarom is huren bij Europcar een goed idee?

Allereerst omdat wij bij Europcar weten hoe belangrijk jouw persoonsgegevens zijn. Je kan onze website veilig gebruiken, omdat we alle benodigde maatregelen hebben getroffen om jouw persoonsgegevens te beschermen.
Wanneer je ervoor kiest een auto te huren, selecteer je een termijn. Je kan een auto voor korte of lange tijd huren, en je het type voertuig kiezen dat je wil (bijv. auto, busje, vrachtwagen of luxewagen). Ook streven we er altijd naar om onze klanten de laagste tarieven te bieden.
Beloond worden voor het huren van een auto? Dat kan! Dankzij het Privilege Loyaliteitsprogramma van Europcar kan je sparen voor extra beloningen wanneer je een van onze auto’s huurt.