Huur een auto voor het weekend met Europcar

Waarom een auto huren voor een weekend?

Luxe-ervaring:

Europcar biedt een breed scala aan heel comfortabele en stijlvolle luxe auto's die je voor een weekend kan huren. Europcar heeft de perfecte wagen van hoogstaande kwaliteit om een geweldige indruk te maken op een bruiloft of om te genieten van een romantisch weekendje weg, een stedentrip of een korte vakantie in een betaalbare luxueuze huurauto!

Flexibiliteit:

Europcar biedt een breed scala aan voertuigen, waaronder zuinige auto's, luxueuze auto's, SUV's en vrachtwagens. Je kan het beste een voertuig selecteren op basis van je plannen. Een cabriolet is perfect voor een romantisch weekendje weg, een SUV is dan weer beter geschikt voor een stedentrip met het gezin of een korte vakantie, terwijl een vrachtwagen beter is om te verhuizen van de ene locatie naar de andere.

Makkelijk toegankelijke voertuigen:

Bij Europcar doen we ons best om je ritten zo makkelijk mogelijk te maken en je de beste autoverhuurervaring te geven. Daarvoor krijg je snel en gemakkelijk online toegang tot ons platform om elk type voertuig voor een weekend te boeken. We hebben ook veel verhuurlocaties in verschillende steden en nabij luchthavens, zodat je gemakkelijk een wagen kan huren.

Waarom huren bij Europcar?

Allereerst omdat wij bij Europcar weten hoe belangrijk jouw persoonsgegevens zijn. Je kan onze website veilig gebruiken, want we hebben alle nodige maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. 
Als je ervoor kiest een auto te huren, dan kies je voor flexibiliteit. Je kan kiezen voor korte- of langetermijnverhuur en het type huurauto selecteren (bijvoorbeeld auto's, bestelwagens, vrachtwagens of luxueuze auto's). We streven er ook naar onze klanten de beste tarieven te bieden.
Beloond worden voor het huren van een auto? Dat kan! Dankzij het Privilege Getrouwheidsprogramma van Europcar kan je extra beloningen krijgen wanneer je een auto huurt.