Tot % -30 korting

LEDENKORTING

Privilegeleden

Ongeldige reservering

Bespaar minstens 10% de hele tijd

Privilege-leden krijgen een jaarlijkse korting van 10% op ons standaardtarief voor de huur van auto's en bestelwagens van 3 tot 21 dagen op het Europcar-netwerk.

U krijgt alle nieuwe Privilege aanbiedingen!
Details over alle huidige Privilege aanbiedingen zijn hieronder beschikbaar :

 
Autumn Sales 2022: Ga op pad deze herfst en geniet tot 30% korting. Beperkte aanbieding: boek voor 02/10 en bespaar tot 30% op uw auto.

Waarom voor Europcar kiezen ?

 • Recente wagens

 • Innoverende diensten

 • Uitgebreid netwerk

 • Geen verborgen kosten

Algemene voorwaarden

  1. Autumn Sales 2022 - Algemene voorwaarden

   Aanbieding geldig onder de specifieke voorwaarden voor pick-ups tussen tot 13 november.

   Aanbieding beschikbaar, tussen 15/09/2022 en 02/10/2022 inbegrepen, voor boekingen van alle voertuigcategorieën van Europcar die geplaatst zijn op de speciale promotiepagina van Europcar's Internet websites (www.europcar.com, www.europcar.***), Europcar mobiele sites (m.europcar.com, m.europcar.***).

   Deze aanbieding is alleen beschikbaar in de verhuurstations van de volgende landen:

   Australië: 25% korting voor verhuringen van 3 tot 29 dagen.

   België: 25% korting voor huurperiodes van 3 tot 21 dagen en 15% korting voor huurperiodes van meer dan 21 dagen

   Duitsland: 25% korting op huurperiodes van 3 tot 24 dagen. Aanbieding geldig voor boekingen gemaakt ten minste 1 dag van tevoren en voor 3 oktober.

   Denemarken: 25% korting op huurperiodes van minimaal 3 dagen

   Spanje: 20% korting

   Finland: 25% korting. Aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 21 dagen

   Frankrijk: 25% korting bij verhuur minimaal 2 dagen van te voren. Aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 21 dagen

   UK: 20% korting op verhuurobjecten die minimaal 4 dagen van tevoren worden geboekt. Aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 15 dagen. Aanbieding alleen geldig voor de volgende autocategorieën: MCMR, ECMR, CDMR, CFMR. Aanbieding niet beschikbaar voor afhalingen van 21 tot 28 oktober.

   Ierland: 15% korting

   Italië: 20% korting voor afhalingen vanaf 2 oktober. Aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 21 dagen

   Noorwegen: 15% korting. Aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 27 dagen.

   Portugal: 25% korting op reserveringen die ten minste 7 dagen van tevoren worden gemaakt. Aanbieding niet geldig voor boekingen van minder dan 3 dagen en meer dan 28 dagen

   VS: 25% korting

   Estland: 20% korting voor huurperiodes tot 21 dagen.

   Zwitserland: 15% korting voor huurperiodes tot 28 dagen

   Bulgarije: 20% korting

   Macedonië: 25% korting

   Letland: 15% korting bij huur van 4 tot 10 dagen. Aanbieding niet beschikbaar voor de volgende autocategorieën: FVAR/ PVMD / LXAR / CDAE / PDAR / PXAR /RFAD / GFAD. Aanbieding niet beschikbaar voor afhalingen vóór 5 oktober voor de volgende categorieën: IGAR, SGAR, SFAR, PFAR.

   Chili: 15% korting voor huurperiodes van 3 dagen of meer. Aanbieding niet beschikbaar voor afhalingen van 15 tot 19 september.

   Filipijnen: 25% korting

   Slovenië: 20% korting

   Brazilië: 15% korting; aanbieding niet geldig voor huurperiodes van meer dan 21 dagen

   Oman: 15% korting. Aanbieding alleen beschikbaar voor de volgende categorieën: EDAR/ CDAR/ IDAR/ SDAR/ FDAR

   Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

   Het percentage van de korting wordt op basis van de niet-gereduceerde prijs (dwz de referentieprijs) berekend - invullen van dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld: datums, bestemming, auto's, enz ...) op de homepagina van de volgende Europcar's Internet website: www.europcar.be/nl. Het weergegeven tarief, beschikbaar op deze pagina, omvat de korting.

   Promotie is niet van toepassing op de aanbevolen extras

   Huren zijn ondergeschikt aan Europcar Algemene Huurvoorwaarden en specifieke Huurvoorwaarden van toepassing op het moment van de huur in het land van verhuur.

    

   Algemene voorwaarden voor Privilege

   • -10% Ledenkorting
   • De Ledenkorting van 10% is beschikbaar op verhuur van 3 tot 21 dagen voor auto's en bestelwagens in het hele Europcar-netwerk, aan leden van het Privilege loyaliteitsprogramma.
   • De korting van 10% is van toepassing op het standaard dagelijkse basistarief van Europcar ('de referentieprijs') dat wordt verkregen met dezelfde selectiecriteria (bijvoorbeeld data, pick-up en drop-off bestemmingen, voertuiggroep, huurduur enz.) op de homepage van de europcar.com website op de dag dat de reservering wordt gemaakt.
   • De korting mag niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding, korting of contractuele prijs.
   • Elke reservering die via deze specifieke pagina werd gemaakt, zal de Ledenkorting toegepast krijgen.
   • Leden die voornamelijk huren voor zakelijke doeleinden en die hun zakelijke bedrijfsrekening hebben opgeslagen op hun profiel, maar willen profiteren van de Ledenkorting voor persoonlijke verhuur, moeten hun reservering maken via deze pagina zodat de kortingspercentage toegepast wordt. In dat geval is het overeengekomen tarief van de zakelijke bedrijfsrekening niet van toepassing. De 10% Ledenkorting wordt toegepast op het standaard dagelijkse basistarief.
   • Leden die geen bedrijfsrekening hebben opgeslagen op hun profiel, kunnen inloggen op hun account op de webiste of app om de Ledenkorting te laten toepassen op een reservering die wordt gemaakt via de standaardzoekopdracht. Het weergegeven tarief omvat het kortingspercentage, berekend op basis van het standaard dagelijkse basistarief ('de referentieprijs').
   • De Ledenkorting kan worden toegepast op een huur die rechtstreeks op een Europcar-locatie wordt geboekt. De korting wordt toegepast op het best beschikbare dagelijkse basistarief. Leden moeten hun Privilege Card of Europcar ID aan de agent voorleggen en verduidelijken dat ze wensen de Ledenkorting te gebruiken.
   • De Ledenkorting is niet van toepassing op een van de aanbevolen extra's of aanbevolen beveiligingen.
   • Alle andere huurvoorwaarden van het huurland van bestemming zijn van toepassing.
   • Het lid kan worden gevraagd om zijn Privilege-kaart te presenteren als bewijs van lidmaatschap op het moment van ophalen. Als u dit niet doet, wordt de korting uit de reservering verwijderd.
   • Europcar behoudt zich het recht voor om dit aanbod zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen. Voor elke reservering die vóór het einde van de aanbieding wordt gemaakt, wordt de Ledenkorting toegepast.

    

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties