% -10 OF MEER

LEDENKORTING

Privilegeleden

Ongeldige reservering

Bespaar minstens 10%, de hele tijd

Privilege leden krijgen altijd 10% korting op ons standaardtarief voor een auto- of bestelwagenverhuur van 3 tot 21 dagen in het Europcar netwerk.

Als er een betere Privilege deal is, krijgt u dat ook!

Waarom voor Europcar kiezen ?

 • Recente wagens

 • Innoverende diensten

 • Uitgebreid netwerk

 • Geen verborgen kosten

Algemene voorwaarden

  1. -10% Ledenkorting
  2. De ledenkorting van 10% is beschikbaar voor huur van 3 tot 21 dagen voor auto's en bestelwagens in het hele Europcar-netwerk, voor leden van het Privilege-loyaliteitsprogramma.
  3. De korting van 10% is van toepassing op het standaard basistarief per dag van Europcar („de referentieprijs”) dat wordt verkregen door gebruik te maken van de selectiecriteria (bijv. data, afhaal- en afleverbestemmingen, voertuiggroep, huurduur enz.) op de homepage van de website europcar.com op de dag van de reservering.
  4. De korting mag niet worden gebruikt in combinatie met een ander aanbod, korting of contractueel tarief.
  5. Bij reserveringen die via deze speciale pagina worden geplaatst, wordt de ledenkorting toegepast.
  6. Leden die voornamelijk voor zakelijke doeleinden huren en de zakelijke account van hun bedrijf op hun profiel hebben opgeslagen, maar die willen profiteren van de ledenkorting voor persoonlijke huur, moeten hun reservering via deze pagina maken zodat het kortingspercentage kan worden toegepast. In dat geval is het overeengekomen tarief van de zakelijke account van hun bedrijf niet van toepassing. De ledenkorting van 10% wordt toegepast op het standaard basistarief per dag.
  7. Leden die geen zakelijke account van hun bedrijf op hun profiel hebben opgeslagen, kunnen inloggen op hun account op de website of app om van de ledenkorting te genieten op elke reservering die wordt gemaakt via de standaard zoekopdracht. Het weergegeven tarief omvat het kortingspercentage berekend op basis van het standaard basistarief per dag („de referentieprijs”).
  8. De ledenkorting kan worden toegepast op een huurwagen die rechtstreeks op een Europcar-locatie wordt geboekt. De korting wordt toegepast op het best beschikbare basistarief per dag. Leden moeten hun Privilege-kaart of Europcar-ID aan de agent tonen en aangeven dat ze de ledenkorting willen gebruiken.
  9. De ledenkorting is niet van toepassing op de aanbevolen extra's of aanbevolen bescherming.
  10. Alle overige voorwaarden van de huur in het land van bestemming van de huurwagen zijn van toepassing.
  11. Het lid kan worden gevraagd om zijn of haar Privilege-kaart te tonen als bewijs van lidmaatschap op het moment van ophalen. Indien de kaart niet wordt voorgelegd, zal de korting van de reservering worden verwijderd.
  12. Europcar behoudt zich het recht voor om deze aanbieding zonder voorafgaande kennisgeving te beëindigen. Bij elke reservering die vóór het einde van de aanbieding wordt gemaakt, wordt de Ledenkorting toegepast.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties