PLAN UW VERHUIS

ONZE VERHUISGIDS

Bij een verhuis komt heel wat kijken: er is zo veel waaraan u moet denken. Er zijn echter altijd manieren om het uzelf makkelijker te maken. Daarom hebben we enkele tips verzameld om uw verhuis zo vlot en zorgenvrij mogelijk te laten verlopen.

Maak een inventaris voor u begint in te pakken

Door alle spullen in uw huis kamer per kamer te noteren kunt u bepalen hoe groot de vrachtwagen moet zijn die u nodig hebt. U ziet bovendien meteen wat u niet meer nodig hebt. Op die manier verhuist u geen onnodige zaken.
 
Voor grote toestellen, zoals wasmachines en vaatwassers, bekijkt u beter even de verhuisinstructies van de fabrikant. Zo vermijdt u vertragingen op de dag zelf en hebt u voldoende tijd om extra hulp in te roepen om uw verhuiswagen te laden en te lossen.
 
Gaat u kleiner wonen en weet u nog niet precies wat u meeneemt naar uw nieuwe woning? Dan is selfstorage een betaalbare manier om uw spullen veilig op te bergen terwijl u beslist wat u wilt houden.

 

918_person-planning-to-move-home.jpg

Zoek een goedkope verhuiswagen om te huren

Hebt u de verhuisdatum vastgelegd? Dan is het belangrijk om te plannen hoe u alles naar uw nieuwe woning zult brengen. Door een verhuiswagen te huren bespaart u geld, houdt u alles onder controle en bepaalt u zelf de planning van het volledige verhuisproces. Een vrachtwagen huren voor een enkele rit bij Europcar is een ideale optie voor een verre verhuis. U kunt uw voertuig immers inleveren bij het dichtstbijzijnde Europcar-kantoor wanneer de verhuis achter de rug is.
 
Huur vandaag nog een verhuiswagen bij Europcar voor een scherpe prijs.

 

918_trucks-plan.jpg

 

Breng leveranciers en providers op de hoogte van uw nieuwe adres

Het is belangrijk om de administratieve taken die bij een verhuis horen, niet uit het oog te verliezen. Het kan overweldigend lijken, maar het meeste kunt u online of telefonisch afhandelen.
 
Contacteer eerst en vooral de nutsbedrijven en breng hen op de hoogte van uw verhuisdatum. Een goede algemene regel is dat u dat het beste minstens twee weken vooraf doet.
 
Vraag zeker dat uw bestaande nutsbedrijf de diensten 48 uur na uw vertrek geactiveerd houdt en dat uw nieuwe nutsbedrijf ze 48 uur voor u aankomt, activeert. Op die manier is er voldoende tijd om eventuele problemen op te lossen en hebt u speelruimte mocht uw schema veranderen. Neem zeker de slotmeterstanden op in uw oude woning en de startmeterstanden in uw nieuwe woning, zodat u deze kunt doorgeven aan het nutsbedrijf.

 

918_person-using-laptop-to-book-hire-truck.jpg

 

Inpaktips

Inpakken is wellicht een van de minst leuke aspecten van een verhuis, maar alles draait om organisatie. We geven u graag enkele tips om het inpakken stressvrij te laten verlopen.

check

Kies de juiste dozen voor uw verhuis. Niet alles past in hetzelfde formaat, waardoor u wellicht dozen van verschillende grootte zult nodig hebben om al uw spullen te kunnen inpakken. Ga na wat de mogelijkheden zijn op dat vlak, zodat u alles vlot en veilig kunt vervoeren naar uw nieuwe woonst.

check

Bescherm breekbare spullen goed. Wikkel alle breekbare items zorgvuldig in aangepast materiaal vooraleer u ze inpakt voor transport. Voor zeer delicate spullen raden we een strakke laag noppenfolie aan. Grote meubelstukken beschermt u dan weer het beste met stevige stukken polyesterkatoen, die zowel voor transport als opslag de beste bescherming bieden.

check

Pak elke kamer afzonderlijk in. Plaats naarmate de verhuis nadert dozen in elke kamer van de woning en schrijf op elke doos de naam van de kamer in de nieuwe woning. Vul als u even tijd hebt in de dagen voor de verhuis de dozen in de verschillende kamers met spullen die u niet nodig hebt tot na de verhuis. Wanneer de laatste dagen in uw huidige woning aanbreken, hoeft u op die manier enkel nog de allernoodzakelijkste spullen in te pakken.

 

moving-tips-918_288.jpg (x-default)

De verhuiswagen laden

Nu uw spullen ingepakt zijn en klaar voor transport, kunt u bijna vertrekken naar uw nieuwe woning. Lees onze ultieme gids voor optimaal ruimtegebruik als u wilt weten hoe u uw gehuurde verhuiswagen het beste laadt. Wilt u verhuizen zonder stress? Huur dan een vrachtwagen voor een enkele rit bij Europcar (land). Ontdek vandaag nog onze vele huurmogelijkheden en geniet van de vrijheid van een enkele rit voor uw volgende verhuis.

Onze bestelwagens

Vind het juiste voertuig voor uw behoeften.

 

Bereken uw volume

Welke bestelwagen kiezen? Gebruik onze calculator om uw volume te berekenen

Onze aanbiedingen

Vind de beste tarieven voor de huur van uw bestelwagens.

 

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA 2018.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Traveller's Choice 2016

TripAdvisor Traveller's Choice 2016