Kies uit ons uitgebreid gamma van luxe auto's voor elke speciale gelegenheid

GA VERDER
Het leven draait om momenten en emoties Met de prestigewagens van Europcar wordt elk moment uniek! In ons exclusieve Selection-wagenpark vindt u de perfecte wagen om van elk moment een onvergetelijke gebeurtenis te maken! Van fun Coupés en Cabrio's tot exclusieve Luxe modellen, krachtige sportwagens en potige 4x4's. Van welke prestigieuze huurwagen uw hart ook sneller gaat slaan, het Selection-wagenpark van Europcar biedt vast een model dat net die buitengewone rijervaring garandeert. Neem plaats achter het stuur van 's werelds meest geraffineerde auto's, trek op avontuur en geniet van de sublieme rit!

Waarom is Selection van Europcar de juiste keuze?

Selection van Europcar biedt u toegang tot een ruime selectie met passie vervaardigde luxewagens van 's werelds beroemdste merken. U hebt de touwtjes in handen, van uw eigen, specifieke keuze tot uw onvergetelijke rit. Wij garanderen dat u vertrekt in exact dat prestigieuze model dat u bij ons geboekt hebt. Kies een specifieke wagen bij uw boeking en vertrek in stijl!
Met de prestigieuze modellen van Europcar bent u niet alleen verzekerd van een buitengewone rijervaring, u mag ook rekenen op onze premiumservice, van de selectie van de auto tot het moment dat u uw bestemming bereikt. Als Selection-klant kunt u gebruikmaken van Europcars Priority-service om de administratieve formaliteiten sneller af te handelen.
Zo kunt u in geen tijd vertrekken! Met 65 jaar ervaring garandeert Europcar u huurwagens van topkwaliteit die u waar voor uw geld bieden. Of u nu komt voor zaken of gewoon een wagen nodig hebt voor een luxeweekendje – wij bieden u prestigieuze auto's in de meeste grote Europcar-vestigingen in Europa en Australië. U vindt Europcar Selection bij de deelnemende vestigingen.