For Business

Beloon uw loyaliteit

Ons Privilege Getrouwheidsprogramma heeft 4 niveaus: Club, Executive, Elite en Elite VIP. Klanten doorlopen het programma op basis van het aantal huuractiviteiten en/of het aantal huurdagen.
De belangrijkste voordelen zijn een snellere ophaalprocedure, kortingen alleen voor leden, plus beloningen zoals waardebonnen en gratis weekendverhuur. En bespaar op persoonlijke huurperiodes van 3+ dagen met de Privilege ledenkorting! *

WORD NU LID

En profiteer van ons beloningsprogramma

Word nu gratis lid, zelfs als u nog niet bij ons hebt gehuurd!
WORD GRATIS LID

MEER INFORMATIE

Bel me terug

Wil u meer weten over het Privilege Getrouwheidsprogramma? Voor vragen of opmerkingen belt ons team u terug.
Bel me terug
U hoeft slechts 3 keer te huren om te profiteren van een gratis weekend en vele andere beloningen zoals kortingsbonnen en voordelen tijdens uw Privilege reis.
Krijg voorrang bij aankomst op het station en alle papieren liggen klaar bij de balie (1)
Gratis upgrade van autocategorie vanaf Privilege Executive-niveau
Privilege-benefits

Al uw Privilege Elite-voordelen

✔-10% korting voor leden op ons publieke tarief voor een auto of bestelwagen van 3+ dagen voor persoonlijk gebruik* Sneller voertuigen ophalen (1)
✔ Beveiligde boeking - wij reserveren uw auto en houden hem zelfs als u vertraging heeft
✔ Een gratis weekend zodra u overstapt naar het Elite-niveau(2)
✔ Een gratis upgrade naar een dubbele autocategorie op al uw huurauto's(3)
✔ Een extra bestuurder
✔ Een kortingsbon ter waarde van 30€ na uw 5e huur(4)
✔ Een extra gratis weekend na uw 3e huur(4)
✔ Tot 15% korting bij alle deelnemende Accor hotels
... En krijg het hele jaar door toegang tot specifieke Privilege-aanbiedingen!
Privilege Club
Instapniveau
Privilege Executive
Vanaf 10 huurperiodes of 40 dagen huur
Privilege Elite
Vanaf 25 huuractiviteiten of 85 huurdagen
Privilege Elite VIP
Vanaf 40 verhuringen of 130 verhuurdagen

Algemene voorwaarden

(1) Privilege-leden profiteren van een snellere afhaalprocedure van het voertuig, op voorwaarde dat ze vooraf online reserveren en dat hun profiel volledig en up-to-date is, of dat ze online hebben ingecheckt vóór de afhaaltijd.
(2) Beveiligde boekingen tot sluitingstijd op de verhuurlocatie voor Privilege-leden.
(3) Bepaalde aanbiedingen en promoties zullen alleen beschikbaar zijn voor Privilege-leden, mits zij zich hebben aangemeld voor het ontvangen van marketingcontent.
(4) In deelnemende Accor hotels wereldwijd. Klik voor meer informatie op de speciale link Accor hotels in uw online Mijn Europcar-sectie.
(5) De gratis huuraanbieding wordt één keer per jaar ontvangen na voltooiing van de 3e huur en geldt voor maximaal 3 dagen, inclusief de zaterdagnacht. De gratis weekendhuur is eenmaal per kalenderjaar van toepassing, ongeacht de wijzigingen in het niveau van het niveau.
(6) De kortingsbon is eenmaal per kalenderjaar geldig, ongeacht de verandering in het Privilege-niveau. *De waarde van de coupon varieert afhankelijk van de locatie en de munteenheid.
(7) Deze gratis weekendhuur is alleen van toepassing bij het upgraden van een niveau naar een ander niveau.
(8) Gratis upgrades zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van de vloot. De gratis upgrade aanbieding kan niet gebruikt worden op bestelwagens en vrachtwagens noch in combinatie met een gratis weekend. De maximale huurperiode bij gebruik van een auto upgrade is 14 huurdagen.
(9) Privilege Elite- en Elite VIP-leden kunnen profiteren van één extra bestuurder zonder extra kosten voor elke huur.
(10) Privilege Elite VIP-leden die huren tegen publieke tarieven kunnen profiteren van een eenmalig gratis jaarlidmaatschap voor de Priority Pass-service bij meer dan 1000 luchthavenlounges wereldwijd, evenals het eerste gratis bezoek. Verhuur tegen promotietarieven of onderhandelde tarieven van bedrijven/partners tellen niet mee voor deze beloningsvoordelen.