Reis flexibel     Reis veilig      Bereid uw reis voor

GENIET VAN DE BESTE REISERVARING

Aangezien de wereld met een ongekende gezondheidscrisis wordt geconfronteerd, hebben we speciale maatregelen getroffen om u een veilige en flexibele reiservaring te bieden.

 

safe-clean.png
“Veiligheidsprogramma”, onze #1 inset

Icon_tick.png “contactloos”-beleid

Icon_tick.png strenge reiniging en desinfectie van stations en voertuigen

Icon_tick.png sociale afstandsmaatregelen

 

 

Zowel uw veiligheid als de veiligheid van onze medewerkers is onze topprioriteit!

REIS MET FLEXIBILITEIT

Europcar biedt al onze klanten gratis flexibele aanpassingen of annuleringen. U kan uw boeking op elk moment aanpassen in het gedeelte "Mijn boeking beheren".

- Geniet van gratis en onbeperkt wijzigingen

- Gratis annuleren voor elke boeking tot 48 uur voor afhaling van uw voertuig.

Neem contact met ons op

FRANKRIJK : 0825358358 of via e-mail reservationfr@europcar.com
VERENIGD KONINKRIJK : 0371 384 1007 of via e-mail reservationsuk@europcar.com
ITALIË : 199307030 of via e-mail europcarres@europcar.com
PORTUGAL : 219407790 of via e-mail reservas@europcar.com
BELGIË : 23489212 of via e-mail reservations.belgium@europcar.com
FINLAND : 403062444 of via e-mail reservations@europcar.fi
NOORWEGEN : 81551800 of via e-mail post@europcar.no
LUXEMBURG : 404228 of via e-mail europcar@europcar.lu
DENEMARKEN : 89331133 of via e-mail Reservations@europcar.dk
AUSTRALIË : 393306160 of via e-mail reservations@europcar.com.au
NIEUW-ZEELAND : 33665574 of via e-mail info@europcar.com.au
IERLAND : +353 1 8122880 of via e-mail reservations@europcar.ie
DUITSLAND: (040) 520 18 8000 of via e-mail infomaster@europcar.com
USA en CANADA : via email webmaster@europcar.com
SPANJE: 911505000 of via e-mail reservations.es@europcar.com

Voucher-beleid

In France, in the framework of Covid 19, the ordinance dated March 25, 2020 allows travel service providers, including car rental companies, to offer credit notes to their customers requesting a cancellation between the 1st of March and the 15th of September 2020, of their upcoming car rental (does not apply to utility vehicles).
The credit-notes have a validity of 18 months. The information of the proposed credit note must be sent on a durable medium (postal mail or email) no later than 30 days after the termination of the contract.  
Within 3 months at the latest from the notification of the resolution, the customer will receive a new proposal of service equal to the amount of the credit-note. The customer is free to use the credit-note as they wish. 
If at the end of the validity of the credit, the customer hasn't used the credit-note, they will be fully reimbursed for the amount of this credit. This ordinance applies for all bookings made on French booking channels, and for all bookings with a pick up in France.

REIS IN ALLE VERTROUWEN

 
Profiteer van een contactloze ervaring
 
We houden ons strikt aan de aanbevelingen van reinigings en sociale afstandsmaatregelen.
 
contactless-journey-NL.png
 
 
Haal uw auto op, rijd en breng hem veilig terug
 
We nemen speciale maatregelen om u en veilige en vlotte verhuurervaring te bieden. We houden ons strikt aan de aanbevelingen van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) en lokale gezondheidsautoriteiten en volgen de beste reinigings- en desinfectieprotocollen.  
 
 
key step_NL.png

 

 

BEREID UW REIS

Bespaar tijd in station: minder papier en snellere toegang tot uw voertuig!
 

- Maak uw account aan en controleer alle informatie door uw rijbewijs te scannen.

- U kan dan uw online check-in en waarborg beheren

- Uw huurcontract zal op voorhand klaargemaakt worden.

- Beheer alle uw boekingen op elk moment

 

 

Veelgestelde vragen

Mag ik met een van uw voertuigen naar een rode zone rijden?

Het is niet langer toegestaan, tot nader order, om buiten het VK met een huurauto te reizen. In de andere landen zijn er geen reisbeperkingen met onze voertuigen. Klanten moeten de richtsnoeren van de lokale autoriteit over reisbeperkingen volgen.

Mag ik met dit voertuig door alle landen van de Europese Unie rijden? Moet ik u laten weten naar welke landen ik wil rijden?

Er zijn geen reisbeperkingen met onze voertuigen. Klanten moeten de richtsnoeren van de lokale autoriteit over reisbeperkingen volgen. Voor het huren van een auto voor enkel een heenreis, met inlevering bij een andere vestiging of in een ander land, hanteren wij ons standaardbeleid en onze standaardtarieven.  

Kan ik er zeker van zijn dat ik niet besmet raak als ik een van uw voertuigen huur? Worden de voertuigen op een speciale manier voorbereid?

Al onze voertuigen worden gereinigd voordat ze worden verhuurd en we hebben extra reinigingshandelingen ingevoerd, waaronder het ontsmetten van de oppervlakken in het voertuig.

Wat gebeurt er met mijn autohuur als ik vermoed dat ik besmet ben of de bevestiging heb gekregen dat ik besmet ben met COVID-19 en in quarantaine moet gaan terwijl ik bij u huur?

We zijn er om u te ondersteunen. Als u gedurende uw huurperiode besmet raakt of vermoedt dat u besmet bent en in quarantaine moet gaan en dus uw huurauto niet kan terugbrengen, gelieve ons dan zo snel mogelijk te contacteren. Er moet een periode van 9 dagen gerespecteerd worden voor de auto om het risico op het doorgeven van de besmetting aan andere klanten te minimaliseren. Het voertuig zal daarom gedurende 9 dagen bij u blijven, maar er zullen geen kosten in rekening gebracht worden voor de huur vanaf de dag dat u ons zal contacteren. Gelieve het voertuig niet aan te raken gedurende deze periode. Als u ons niet op de hoogte stelt van de redenen waarom de huurauto niet is teruggebracht, dan moeten we u mogelijk extra dagen in rekening brengen, wat duidelijk niet onze bedoeling is als u besmet bent of in quarantaine bent geplaatst.

Heeft u een verzekering die annuleringen dekt in geval van overmacht of onvoorziene omstandigheden als opsluiting?

De verzekering moet door klanten worden afgesloten om hun risico's te dekken. Vanwege de situatie hebben we echter een nieuw Safe&Flex-beleid geïmplementeerd. Europcar biedt al onze klanten gratis flexibele aanpassingen of annuleringen. We hebben ons gratis wijzigings-en annuleringsbeleid uitgebreid tot uw huidige of toekomstige reservering voor ophaling tot 31 mei 2020.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)