Huurwagens op maat

tailor-made.jpg

Huurwagens op maat met Europcar

Bent u lid van een vereniging of organisatie die een overeenkomst heeft met Europcar? Profiteer van zeer voordelige, competitieve prijzen, onze uitgebreide en gediversifieerde vloot en onze speciale diensten op Brussels Airport 24/07 indien nodig.

Als uw organisatie of vereniging nog geen overeenkomst heeft met Europcar, aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Reserveer tegen speciale tarieven

Wilt u nu boeken? Gebruik deze link en geniet onmiddelijk van uw korting:

Waarom Europcar?

Het antwoord is eenvoudig: probeer het één maal, vergelijk, en u zal telkens opnieuw voor onze uitstekende service opteren. Wij staan klaar voor u! Onze special markets dienst wordt beheerd door personen met heel wat jaren ervaring, hetgeen garant staat voor een dienstverlening die voldoet aan uw verwachtingen inzake autoverhuring.
U geniet niet alleen van betere condities bij Europcar maar ook van extra diensten zoals 24/7 mogelijkheid tot reservatie met ophaling van het voertuig te Brussels Airport Zaventem.
Huur nu zonder verrassingen: elk detail is vooraf gekend.

De vloot van Europcar

Bij Europcar kunt u terecht voor uitgebreide vloot van huurauto’s zoals: economische huurwagens, prestige voertuigen, SUV’s, momovolumes en Minibussen. Bij Europcar vindt u dus altijd een huurauto die aansluit op uw mobiliteitsbehoefte.

Huur op maat

Europcar maakt het mogelijk om een auto op maat te huren rekening houdend met de beschikbaarheid. Maak een keuze uit het brede aanbod personenwagens en voeg daar indien gewenst accessoires aan toe. Bij Europcar kunt u onder andere terecht voor een navigatiesysteem, Bluetooth, enz…

Onze vloot is niet beperkt door de modellen die u via onze website kan huren.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties