For Business

Bestelwagenoplossingen voor uw bedrijf

Flexibele huuroplossingen voor uw bedrijf

Wat uw bedrijf ook doet, wij hebben een oplossing. Of u nu een enkele bestelwagen of een vloot van gespecialiseerde voertuigen nodig hebt, wij kunnen oplossingen op maat maken om aan uw behoeften te voldoen.
Hebt u een bestelwagen nodig voor een korte periode of wilt u uw wagenpark flexibeler beheren? Ons deskundige team zorgt ervoor dat we u de beste deal aanbieden die bij uw situatie past.

MEER INFORMATIE

Verzoek om teruggebeld te worden

Wilt u meer weten over onze langetermijnoplossingen? Voor vragen of vragen, ons team belt u terug
BEL ME TERUG

Hebt u een bestelwagen, vrachtwagen of speciaal voertuig nodig?

Wij hebben het juiste voertuig voor u

Heeft u een kleine bestelwagen of zware vrachtwagen nodig?
Bij Europcar kunt u een grote verscheidenheid aan bedrijfswagens en speciale voertuigen huren voor uw dagelijkse zakelijke behoeften.
Ontdek onze vloot

Supersites agentschappen

Toegewijde teams en stations

Bij Europcar is het opbouwen van sterke langetermijnrelaties met onze klanten een van onze belangrijkste missies. Om dit te bereiken en uw bedrijven beter te ondersteunen, openen we regelmatig in heel Europa nieuwe Vans & Trucks Supersites die zich richten op uw behoeften aan deze zeer specifieke voertuigen.
Meer weten

Aanbiedingen & diensten

Bedrijfssectoren

We zijn er om bedrijven in verschillende sectoren zoals de bouw, leveringen... te ondersteunen met bestelwagens en gespecialiseerde voertuigen, met concurrerende tarieven en langetermijnoplossingen voor hun wagenpark.
Meer weten

Privilege Getrouwheidsprogramma

Privilege Getrouwheidsprogramma

Met ons Privilege Getrouwheidsprogramma telt u na slechts 3 huurcontracten bij Europcar, of u nu een auto of een bestelwagen huurt, voor uw werk of voor uw plezier, ze tellen allemaal mee! Wij belonen u met een gratis weekendje weg!
Dankzij ons Privilege getrouwheidsprogramma, na slechts 3 huurcontracten bij Europcar, of het nu een auto of een bestelwagen huurt, voor zaken of plezier, ze tellen allemaal mee, belonen wij u met een gratis weekendje weg! U krijgt een compacte auto voor uw weekendje weg wanneer u maar wilt in meer dan 130 landen wereldwijd.
Word lid

Tot

10%

Korting

Open een zakelijke account in 3 minuten

Tot 10% korting op auto- of bestelwagenverhuur wereldwijd

  • Eenvoudige online registratie
  • Vaste tarieven voor verhuur van 28 dagen of meer
Schrijf u nu in