Modern wagenpark & uitgebreid netwerk

We bieden u een uitgebreid wagenpark aan volgens uw behoeften: van speciale en luxueuze wagens tot minibusjes, SUV's, pick-ups en bestelwagens.

Verwern uzelf met ons nieuwe merk SELECTION

Ongeacht de gelegenheid, bereik uw bestemming met stijl achter het stuur van een van onze luxewagens!

Wij belonen uw trouw!

Wij geloven dat uw trouw een beloning verdient. Met het Europcar-getrouwheidsprogramma bieden we u tal van voordelen aan: van gratis huur in het weekend tot prioritaire ophaaldiensten.
 
Verkrijg uw tarief

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

FAQ

Heeft u een vraag? Wij hebben misschien al het antwoord!

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)