ONLINE FACTURATIE

DE SLIMME OPLOSSING VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

Bij Europcar, weten we that uw tijd kostbaar is. Daarom hebben we e-invoicing gecreëerd, een gedematerialiseerde facturatie oplossing voor onze corporate klanten. Beschikbaar in België, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, Portugal, Australië, Verenigd Koninkrijk, en Nieuw-Zeeland.

TIJD BESPAREN, PRODUCTIVITEIT VERHOGEN EN KOSTEN OPTIMALISEREN

Uw factuur kan nu ook elektronisch meegedeeld worden. Geniet van onze eInvoicing dienst en bespaar tijd. Bovendies, we hebben 3 verschillende eInvoincing oplossingen gecreëerd op maat van uw behoeften en verwachtingen

PDF via e-mail

Snelle & eenvoudig tenuitvoerlegging. De facturen zijn gearchiveerd op the web portal voor twee jaren en kunnen 24/7 worden geraadpleegd. 

 

PDF op de Web Portal

Het is een vergelijkbare oplossing van de PDF-formaat via e-mail, maar met een ondertekende PDF die door de bevoegde autoriteiten is aanvaard voor de europese certificatie.

Elektronische gegevensuitwisseling

Optimale oplossing voor grote bedrijven die een uitgebreid facturatie activiteit hebben. Het is ook perfect voor de klanten die al een operator van dematerialisatie gebruiken.

BEL MIJ TERUG

Bezorg ons uw gegevens. Een sales-contactpersoon zal u opbellen om te bespreken hoe samenwerken met Europcar goed kan zijn voor uw bedrijf.

Hartelijk dank voor uw interesse in Europcar! Uw formulier en details zijn doorgegeven aan een vertegenwoordiger. We nemen snel contact met u op

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)