Een wagen huren in Frankrijk

Europcar in Frankrijk
 
Een wagen huren in Frankrijk biedt u de kans om te genieten van ongelooflijk diverse landschappen, van de adembenemende stranden aan de Franse Rivièra tot de bergdorpen in de Alpen en de romantische lavendelvelden van de Provence. Of u nu naar Frankrijk trekt voor zaken of vakantie, Europcar heeft een geschikte wagen voor u. En reist u met het hele gezin, dan hebben we zowel grotere modellen, luxewagens als busjes voor u beschikbaar.

Europcar France telt verspreid over het land 365 vestigingen, maar ook op Martinique of in Ajaccio op het prachtige eiland Corsica kunt u bij ons terecht. Vliegt u naar Frankrijk? Dan kunt u uw Europcar-wagen ophalen in grote luchthavens als Parijs CDG Luchthaven, Nice Cote d’Azur en Lyon Saint Exupéry en bent u meteen na de landing onderweg.

 
 
Specifieke aanbiedingen en voordelen voor Europcar-huurwagens in Frankrijk

Europcar-klanten kunnen gebruikmaken van heel wat extra voordelen wanneer ze een wagen huren in Frankrijk.

Europcar Privilege is ons gratis internationale getrouwheidsprogramma en bestaat uit vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Het programma levert punten op die u kunt verdienen door een wagen te huren in wel 140 landen overal ter wereld. Bovendien krijgen u als Privilege-lid een weekend lang gratis een wagen zodra u drie keer een wagen hebt gehuurd tegen de algemene tarieven.

U kunt nu een voertuig boeken in een paar klikken, uw boeking beheren en genieten van onovertroffen aanbiedingen van uw mobiele telefoon, hetzij op de Europcar mobiele site of op onze nieuwe App voor Iphone, Android en tablet.

 

Rijden in Frankrijk

In Frankrijk wordt aan de rechterkant van de weg gereden. Op kruispunten geeft u voorrang aan voertuigen die van rechts komen. 


Het is in Frankrijk verboden om te rijden met een headset of koptelefoon, ongeacht of u naar muziek luistert of telefoneert. Wordt u betrapt, dan bedraagt de boete 135€.


In Frankrijk zijn de volgende maximumsnelheden van toepassing: 130 km/u op de snelwegen, 110 km/u op expreswegen, 90 km/u op andere wegen en 50 km/u in de bebouwde kom.

Bij nat weer ligt de maximumsnelheid op de snelweg 20 km/u lager dan bij droog weer. Bedraagt de zichtbaarheid minder dan 50 meter, dan is de maximaal toegelaten snelheid 50 km/u op alle wegen.

Waarom Europcar in Frankrijk kiezen?

  • Eenvoudig boeken in 3 stappen: zoek, kies, boek!
  • Een vloot met nieuwe auto's van hoge kwaliteit
  • Geen lange wachtrijen bij het afhalen van uw auto
  • Verkozen tot beste autoverhuurbedrijf
  • Huur voor een dag, een week, een maand of langer

Vind een agentschap van Europcar in Frankrijk

Locaties in de buurt

Rodez Luchthaven
Adres: Aeroport Rodez Aveyron, 12330, Salles La Source, Frankrijk.
Telefoon: +33 (0) 565421677
View this location
Figeac Treinstation
A: Avenue De Rodez. 46100, Figeac, Frankrijk.
Telefoon: +33 (0) 565340605
View this location

Onze agentschappen in Frankrijk