Bestelwagens en Auto  huren in Waterloo | Europcar

Een auto of bestelwagen huren bij Europcar Waterloo

 
clos lamartine 9,
1420 braine l'alleud
Belgique
???global.stationMapAlt???
N : 50º 41' 9.6" E : 4º 24' 19.08"

Huur een wagen in Waterloo met Europcar

Waterloo bevindt zich zo'n dertig kilometer ten zuiden van Brussel-centrum, en is een pittoreske gemeente met een rijk en turbulent verleden. Met verschillende bruisende steden en rustgevende parken in de buurt is dit de ideale locatie om aan een roadtrip door België te beginnen. Als u dus een comfortabele wagen wenst voor uw reisplannen, bent u bij Europcar Waterloo in de Clos Lamartine 9 aan het juiste adres.

Hoe een wagen huren bij Europcar in Waterloo

Of u nu een betrouwbare gezinswagen nodig hebt, zoals de Ford Galaxy, of een compacter model als de Volkswagen Up!, wij hebben de perfecte oplossing. In ons uitgebreide assortiment nieuwe en

comfortabele huurwagens vindt u ongetwijfeld het ideale model voor uw behoeften.

Van geavanceerde SUV's tot stijlvolle verschijningen van luxemerken als Audi en Mercedes-Benz: onze modellen doen het bloed sneller door uw aderen stromen. Uw droomwagen boeken is bovendien een fluitje van een cent dankzij ons boekingsproces in drie stappen, en met onze flexibele formules huurt u een wagen voor een dag, een week of zelfs een maand.

Hebt u een bestelwagen nodig? Dan bent u op de juiste plaats! Bij ons hebt u een ruime keuze, en sommige modellen kunnen ladingen aan van 3000 kilogram. Wat u ook wilt, neemt een kijkje in ons aanbod en boek vandaag nog bij Europcar Waterloo.

Ontdek Waterloo en omstreken met de wagen

De Slag bij Waterloo is een van de beroemdste momenten in de geschiedenis. Het is de veldslag waarin Napoleon Bonaparte in 1815 werd verslagen.

Wanneer u in de buurt bent, loont het de moeite om meer te weten te komen over deze befaamde confrontatie, en de heuvel met de Leeuw van Waterloo te beklimmen voor een spectaculair uitzicht over het slagveld. Bezoek zeker ook het Panorama van de Slag bij Waterloo, een schilderij van 360 graden, en trek vervolgens naar het centrum van Waterloo, waar zich het Wellington Museum bevindt, het voormalige hoofdkwartier van de Hertog van Wellington, die Napoleon versloeg.

Vanuit Waterloo is het een half uurtje rijden naar het centrum van Brussel – de bruisende hoofdstand van België. Hier vindt u tal van bezienswaardigheden, zoals de Grote Markt en het Koninklijk Paleis, de officiële verblijfplaats van de Belgische koninklijke familie. Ook de Kruidtuin is een bezoek waard, net als verschillende lokale parken. Het Leopoldpark biedt bijvoorbeeld een welgekomen rustmoment in het hart van de stad.

Huurt u een wagen bij Europcar Waterloo, dan zijn populaire Belgische steden als Gent en Antwerpen bovendien vlot bereikbaar. Zelfs een bezoek aan buurlanden Frankrijk, Duitsland of Nederland behoort tot de mogelijkheden.

Rijden in Waterloo

In België wordt rechts gereden en links ingehaald. Rijden in Waterloo is over het algemeen een aangename ervaring. De wegen zijn meestal goed onderhouden en wegwijzers leiden u feilloos naar uw bestemming. Tijdens de ochtend- en avondspits kan het verkeer vrij druk zijn.

Wat parkeren betreft, kunt u uw wagen op heel wat plaatsen kwijt. Het aantal plaatsen langs de openbare weg is beperkt, maar er zijn verschillende grotere parkeerterreinen verspreid over de gemeente.

Historisch Waterloo

Neem plaats achter het stuur van een nieuwe, comfortabele huurwagen en verken de fascinerende omgeving van Waterloo. Zie met eigen ogen waar de Franse keizer Napoleon Bonaparte verslagen werd door een coalitie van tegenstanders en verneem alles over de Slag bij Waterloo, die plaatsvond op 18 juni 1815.

Voertuigen op deze locatie

Of u nu een compact model wenst voor stadsgebruik of een ruime SUV voor een uitgebreid bezoek aan België, wij hebben de perfecte oplossing. Ons assortiment nieuwe, comfortabele premiumwagens staat synoniem met stijl en elegantie. Neem een kijkje en boek vandaag nog online.

De wagen inleveren op een andere bestemming

Het is de bedoeling dat u overal heen kunt met onze huurwagens. Het is dan ook mogelijk om een wagen op te halen in Waterloo en deze bij een andere Europcar-locatie in te leveren. Kijk bij het plannen van uw reis dus even waar in België wij nog andere vestigingen hebben.

Toon meer Toon minder

Openingstijden

Woe
Normale uren
09:00 - 12:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
16:30 - 17:30
Do
Normale uren
09:00 - 12:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
16:30 - 17:30
Vr
Normale uren
09:00 - 12:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
16:30 - 17:30
Zat
Normale uren
Gesloten
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Zon
Normale uren
Gesloten
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Ma
Normale uren
09:00 - 12:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
16:30 - 17:30
Di
Normale uren
09:00 - 12:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
16:30 - 17:30
Terug 24/7

Beschikbare diensten

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Waterloo is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Waterloo nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Waterloo. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Waterloo dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.

Topsteden in België