Het opladen van elektrische voertuigen

Opladen is gemakkelijk!

Opladen is gemakkelijk!

Onze voertuigen zijn voorzien van standaard en huishoudelijke oplaadkabels. Elektrische voertuigen kunnen worden opgeladen aan openbare oplaadpalen die een oplaadsnelheid bieden die tot 5X hoger ligt dan bij huishoudelijke stopcontacten en die veilig opladen mogelijk maken.
Als u thuis geen oplaadpunt wilt installeren, kunt u nog steeds een stopcontact voor thuisgebruik gebruiken, met een oplaadtijd van 7 uur die genoeg elektriciteit oplevert voor een rit van 100 km.

Laadpunten

Dankzij onze samenwerking met NewMotion, bieden wij de mogelijkheid om oplaadpalen te plaatsen bij u thuis of op kantoor.
Deze palen worden aangepast aan uw parking, uw beschikbaar vermogen om uw verbruik te matchen en de kosten te optimaliseren.

Laadpas

Opladen langs de weg of snelweg

Om opladen langs de weg zo eenvoudig mogelijk te maken, werken we nu samen met NewMotion, lid van de Shell-groep. Na uw registratie ontvangt u een laadpas waarmee u uw wagen op meer dan 250,000 locaties in heel Europa kunt opladen. Er zijn geen abonnementskosten, u betaalt enkel de elektriciteit die u verbruikt.

App NewMotion

Vind een oplaadpunt

De app van NewMotion brengt u naar het dichtstbijzijnde vrije oplaadpunt, en u kunt 24/7 een beroep doen op de klantendienst, mocht u die nodig hebben.
Vind een oplaadpunt

FAQ NewMotion