Met Selection kiest u voor de meest prestigieuze automerken!

Wat u ook verwacht van een wagen, bij Europcar vindt u de luxewagen die voldoet aan al uw wensen. Jaguar, Porsche, Audi, Mercedes, BMW of Range Rover: kies uit een ruim assortiment prestigieuze huurwagens die u een sublieme rijervaring garanderen. Neem plaats achter het stuur van 's werelds meest geraffineerde auto's en trek op avontuur!

Waarom is Selection van Europcar de juiste keuze?

Selection van Europcar biedt u een uitgebreide selectie met passie vervaardigde luxewagens van 's werelds beroemdste merken. Het is heel eenvoudig: selecteer uw favoriete model en vertrek in stijl!
Niet alleen bent u verzekerd van een fantastische rijervaring in een buitengewone wagen, u mag ook rekenen op onze premiumservice, van de selectie van de auto tot het moment dat u uw bestemming bereikt. Europcars Priority-service versnelt de administratieve formaliteiten, zodat u in geen tijd kunt vertrekken!
Of u nu komt voor zaken of gewoon een wagen nodig hebt voor een luxeweekendje – wij bieden u prestigieuze auto's in de meeste grote Europcar-vestigingen in Europa en Australië. U vindt Europcar Selection bij de deelnemende vestigingen.