For Business

Supersites - Zoek een station

Wat is een Supersite?

Supersites zijn stations die zich richten op uw behoeften op het gebied van de verhuur van bedrijfsvoertuigen. Gelegen op zorgvuldig gekozen locaties in Europese landen, omvat elke Supersite een breed scala aan verschillende voertuigen, heeft de capaciteit om een groot aantal bestelwagens op te slaan, kan voldoen aan de vraag naar grote bulkorders van ongeveer 20 voertuigen, en geeft bovendien meer keuze en flexibiliteit aan bedrijven.
In elke Supersite vindt u opgeleide teams die zich toeleggen op bestelwagenverhuur, met praktijkervaring met gespecialiseerde voertuigen en kennis van de eisen van de klanten. 
Deze teams zijn sterk gericht op klantenservice door middel van toegewijd beheer van zakelijke accounts. Wij streven naar een hogere kwaliteit van dienstverlening door de beste nationale en internationale commerciële verhuurexpertise te combineren met lokale kennis door nauwe werkrelaties te ontwikkelen met de bedrijven die rond elke vestiging actief zijn,
Onze gespecialiseerde teams werken eraan om uw specifieke behoeften en die van elk van onze klanten te begrijpen en daarop te anticiperen.

Open een zakelijke account in 3 minuten

Meer weten