For Business

Internationaal all-inclusive pakket voor uw zakenreizen

Bent u onzeker over de kosten van uw volgende zakenreis? Met Full Pack van Europcar zorgen we voor gemoedsrust met een all-inclusive vast tarief voor onze klanten die een zakelijke auto huren in meer dan 59 landen.
Europcar zorgt voor uw mobiliteitsbehoeften zodat uw collega's zich kunnen concentreren op het zakendoen. Met accountbeheer, geen jaarlijkse kosten en geen volumeverplichtingen is het Full Pack van Europcar een aanbod dat Premium dekking, onbeperkt aantal kilometers en de optie van een extra bestuurder omvat.

MEER INFORMATIE

Bel me terug

Wil u meer weten over onze autoverhuuroplossingen voor uw zakenreizen? Als u vragen hebt, belt ons team u terug.
Bel me terug

ONTDEK DE VOORDELEN VAN DE ZAKELIJKE REISOPLOSSINGEN VAN EUROPCAR

Vaste tarieven
Luchthaven- en treintoeslagen zijn inbegrepen in uw tarieven. Geen verrassing op de factuur!
Verkrijgbaar in 46 landen
Full Pack is verkrijgbaar* in 46 landen op 4 continenten.
Onbeperkte kilometers
U hoeft zich geen zorgen te maken over de kilometerstand - onbeperkt aantal kilometers is inbegrepen in alle autocategorieën*** over de hele wereld.
Bescherming
Ongevallenverzekering zonder eigen risico** & persoonlijke ongevallenverzekering (PAI)* zijn inbegrepen**

Heeft u al lokale tarieven met Europcar?

Maak u geen zorgen! U kunt nog steeds profiteren van Full Pack in de landen waar het beschikbaar is. Het enige wat u hoeft te doen, is contact opnemen met uw lokale vertegenwoordiger en vragen naar de Full Pack-service. Wij zullen u dan de beste tarieven voor uw reis voorstellen.

Geïnteresseerd in het Full pack?

Als uw bedrijf al samenwerkt met Europcar, neem dan contact op met uw vertegenwoordiger en begin gebruik te maken van uw all-inclusive pakket. Als uw bedrijf nog geen klant is bij Europcar, vraag dan een terugbelverzoek aan met het onderstaande formulier en een vertegenwoordiger zal binnenkort contact met u opnemen.
Bel me terug

Oplossingen voor zakenreizen

Onze wereldwijde oplossingen voor zakenreizigers! Specifieke & handige oplossingen voor binnenlandse en internationale verhuur. Bekijk onze aanbiedingen voor zakenreizen voor bedrijven!
MEER INFORMATIE
Beschikbaarheid afhankelijk van het land.
Full Pack is beschikbaar in: Argentinië, Oostenrijk, Australië, België, Bulgarije, Wit-Rusland, Chili, Costa Rica, Kroatië, Tsjechië, Denemarken, Dubai, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongarije, Ierland, Iran, Italië, Letland, Litouwen, Moldavië, Montenegro, Marokko, Mexico, Mozambique, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, Panama, Peru, Polen, Portugal, Roemenië, Servië, Slowakije, Zuid-Afrika, Spanje, Zweden, Zwitserland, Tunesië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, Uruguay. **Het omvat ook een persoonlijke ongevallenverzekering tot € 200.000 per persoon, die bestuurders en passagiers dekt in geval van lichamelijk letsel of overlijden. Dit beschermingspakket ziet af van uw financiële aansprakelijkheid in geval van schade aan het voertuig als gevolg van een aanrijding, diefstal of poging tot diefstal. *** Categorieën inbegrepen in Full Pack tarieven.
Er kunnen verschillen optreden als gevolg van lokale bijzonderheden.