Op Europcar.be is het altijd beter

Bij Europcar kennen we onze klanten en zorgen we voor hen. We weten maar al te goed dat u flexibiliteit wil in uw planning. We weten ook dat u misschien beter gedekt wil zijn. Of dat u met uw droomwagen op weg wil. En dat natuurlijk tegen de beste prijs. Als u via onze officiële website boekt, zorgen wij voor alles wat u nodig heeft voor een volledige Europcar-ervaring.

Kies voor flexibiliteit

Zijn de plannen gewijzigd? Wijzig of annuleer kosteloos uw reservering. Onverwachte uitgave?

U kan zowel nu als achteraf betalen!

Geniet van de beste deals

Niemand komt graag voor onaangename verrassingen te staan. Vermijd daarom verborgen kosten en ga voor de transparante prijzen op onze websites!

Onovertrefbare dekking

Iedereen heeft bescherming nodig, maar niet iedereen dezelfde. Kies daarom uit een schat aan dekkingsopties, van basis tot premium!

Verruim uw mogelijkheden

Misschien wil u gewoon aankomen op uw bestemming. Of misschien wil u een ritje maken met uw droomwagen. Hoe dan ook, op onze website kiest u de wagen die u wenst.

Het is altijd prettig om de keuze te hebben

Door rechtstreeks via onze officiële website te boeken, geniet u een wereld van voordelen.

Verdien punten

Met het getrouwheidsprogramma Privilege krijgt u na slechts 3 keer huren een gratis weekend cadeau!

En dat is maar een van de vele voordelen die u als lid geniet, zolang u boekt via europcar.be

Voel u exclusief

Door u te abonneren op onze nieuwsbrieven, ontvangt u exclusieve deals rechtstreeks in uw inbox. Wie wil dat nu niet?

Hulp nodig?

Onze toegewijde teams doen er alles aan om voor u te zorgen en u bij uw boeking bij te staan met gratis chat- en terugbelservice!

Online check-in

Check online in om uw voertuig sneller te kunnen ophalen en in een mum van tijd aan het stuur te zitten. En als kers op de taart is het nog gratis ook!

Algemene voorwaarden

(*Tot 48 u voor de start van de huur kan u de reservering kosteloos annuleren, zo niet kan dit in rekening worden gebracht)

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)