BESTELWAGENS

Altijd het juiste bedrijfsvoertuig voor u
Heeft u een klein of grote bestelwagen nodig? Bij Europcar heeft u keuze uit een uitgebreide reeks bedrijfs- & speciale voertuigen voor uw dagelijkse zakelijke behoeften: Van bestelwagens tot 3,5 ton tot voertuigen met laadklep of Pick-Ups. Onze teams van professionals zorgen ervoor dat u het juiste voertuig heeft, ongeacht uw vereisten.

Flexibele verhuuroplossingen

Uw missie is uw bedrijf ontwikkelen. Onze missie is om onze aanbiedingen altijd te blijven verbeteren zodat u uw bedrijfsdoelen kunt behalen.
Of u nu voor korte tijd een bestelwagen nodig heeft of u uw eigen wagenpark flexibel wilt kunnen beheren, onze getrainde professionals zullen u altijd de beste deals aanbieden voor uw specifieke situatie.

Toegewijde teams en verhuurlocaties

Bij Europcar is het één van onze kernmissies om een langdurige, sterke relatie op te bouwen met onze klanten.
 
Om dit te kunnen bereiken en uw bedrijven beter van dienst te zijn, openen we regelmatig nieuwe Supersites voor bestel- & vrachtwagens die specifiek gericht zijn op uw wensen.  
 

Supersites

Herkenbaar design
Gespecialiseerd V&T accountmanagement
Een groot aantal voertuigen op strategische locaties
...en dit allemaal voor u.

Bestelwagens of speciale voertuigen nodig ?

Onze bestelwagens

Van 3 tot 18 m3, Pick-up of laadklep... We hebben het juiste voertuig voor u!

 

Onze Extra's

Steenwagen, dekens, tape of dozen...Ontdek onze extra's!

Klant worden

Zoek u naar een oplossing voor uw bedrijf? Word een zakelijke klant van Europcar en geniet van kortingen op de huur van bestelwagens

Bel mij terug

Bezorg ons uw gegevens. Een vertegenwoordiger zal u opbellen om de samenwerking met Europcar te bespreken.

Hartelijk dank voor uw interesse in Europcar! We nemen snel contact met u op.

0032 2 348 92 12

Dezelfde applicatie. Meer mobiliteit.

Download de mobiele Europcar applicatie beschikbaar op iPhone, iPad en Android!

Meer informaties

De voordelen van autohuur bij Europcar

Welkom bij Europcar, wereldleider op het gebied van auto- en bedrijfswagenverhuur, met wereldwijd 3835 agentschappen, waaronder 26 verhuurkantoren in België. Dankzij 60 jaar ervaring biedt Europcar u een voortreffelijke service en de scherpste aanbiedingen voor huurauto’s in de Belgische steden Brussel en Luik en op de luchthaven van Zaventem. De autovloot van Europcar biedt diverse modellen voor alle behoeften: stadsauto’s, de Smart, Fiat 500 en elektrische Renault ZOE, de bedrijfswagens Renault Master en Peugeot Kangoo voor uw verhuizingen, maar ook prestigieuze auto’s als de Jeep Renegade 1.6 en Audi A5, luxe modellen die u kunt huren met de Selection-optie, die de beschikbaarheid van het gekozen model garandeert. Als u rechtstreeks bij Europcar reserveert, profiteert u van onze beste tarieven en services! Maak nu online uw reservering bij ons!

 
WTA-2019.png

World's Leading Car Rental Company Website

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)

TripAdvisor Travelers’ Favourites 2019 (for Germany, France and Spain)