Win tijd
met de Online Registratie

Wilt u met ons samenwerken?

Bezorg ons uw gegevens. Een vertegenwoordiger zal u opbellen om de samenwerking met Europcar te bespreken.
Hartelijk dank voor uw interesse in Europcar! Uw formulier en details zijn doorgegeven aan een vertegenwoordiger. We nemen snel contact met u op

WANNEER ONLINE REGISTRATIE HET HUREN VEREENVOUDIGD

Dankzij onze online registratie service kunt u uw auto sneller oppikken bij uw lokale Europcar balie. Online invullen van documenten betekent dat u veel sneller de baan op kunt. Geen wachttijden, snelle en eenvoudige service.

Een nieuwe manier om snel een auto te huren

De service van online registreren stelt ons in staat om uw huurcontracten eenvoudig voor te bereiden voor uw aankomst bij een Europcar-balie. Vanaf dat de online service geactiveerd wordt, kunnen sommige details uit uw reservatie gebruikt worden, bijvoorbeeld uw creditcard voor een deposito en klantinformatie voor het verwerken van de verhuurdocumenten. U hoeft dus geen formulieren in te vullen aan de balie, u moet gewoon de auto nemen en gaan!

Bel mij terug

Bezorg ons uw gegevens. Een vertegenwoordiger zal u opbellen om te bespreken hoe samenwerken met Europcar goed kan zijn voor uw bedrijf.

Hartelijk dank voor uw interesse in Europcar! Uw formulier en details zijn doorgegeven aan een vertegenwoordiger. We nemen snel contact met u op

Hoe kan je van deze dienst genieten?

Om in aanmerking te komen voor de online registratie service, is enkel het volgende vereist:
- Reserveren met uw Europcar ID
- Online betalen selecteren
- Elk element in de reservatieovereenkomst bevestigen
- Geen bijkomende bestuurders op het ogenblik van de reservatie (geen paniek, u kunt ze later nog toevoegen)

Overeenkomsten op papier zijn makkelijk ...

Wilt u graag een herinnering van uw huurovereenkomst? Misschien wilt u een papieren exemplaar van uw online huurovereenkomst voor uw boekhouding? Geen probleem. U kunt altijd een eReady-huuroverzicht afdrukken binnen de 48 uur nadat u de reservatie hebt uitgevoerd.