Een wagen huren in Drogenbos

Een wagen huren in Drogenbos

 

Ontdek locaties in Drogenbos

Huur een wagen in Drogenbos met Europcar

Vanuit deze kleine Vlaamse gemeente aan de rand van Brussel bezoekt u gemakkelijk de Belgische hoofdstad en omgeving. Huur een wagen bij Europcar in Drogenbos , op slechts twintig minuten rijden van Brussel en vlak bij de snelweg, en start snel aan uw verkenningstocht van de streek. Zelfs een uitstap naar Frankrijk of Duitsland behoort tot de mogelijkheden.

Hoe een wagen huren bij Europcar in Drogenbos

Dankzij de handige ligging van onze Europcar-vestiging in het station Vorst-Zuid is een wagen huren in Drogenbos kinderspel. Er vertrekken op geregelde tijdstippen rechtstreekse treinen, zowel vanuit Brussel centrum als vanuit Brussels Airport, zodat u uw huurwagen in geen tijd kunt ophalen.

Europcar Drogenbos biedt een ruime keuze aan modellen op maat van uw behoeften. Met de compacte Volkswagen Up rijdt u vlot de hele stad rond. Voor langere ritten of grotere groepen zijn de Ford Galaxy of Peugeot 3008 de populairste modellen.

Wie grotere ladingen wil vervoeren of gewoon wat meer ruimte nodig heeft, kan in Drogenbos ook een bestelwagen huren.

Rijden in Drogenbos

In Drogenbos gelden de verkeersregels voor het Vlaamse gewest. De maximumsnelheid bedraagt 120 km/u op de snelwegen, 70 km/u op andere hoofdwegen, 50 km/u in de bebouwde kom en 20 km/u in woonerven.

Wie een wagen wil huren in Drogenbos, moet minstens negentien jaar oud zijn en beschikken over een geldig Europees rijbewijs.

U rijdt vanuit Drogenbos naar Brussel via de Ring, die goed bewegwijzerd en gemakkelijk te vinden is. In Brussel zijn er heel wat parkeermogelijkheden. De parkeerplaatsen op straat zijn onderverdeeld in drie zones: rood, oranje en groen. De eerste vijftien minuten zijn overal gratis.

In de rode en oranje zone is de parkeertijd beperkt tot twee uur, in de groene tot drie uur. De tarieven liggen tussen € 4 en € 5 voor twee uur. In de stad zijn er ook een aantal onder- en bovengrondse parkeergarages die 24/7 open zijn.

Ontdek Drogenbos en omstreken met de wagen

Vanuit Drogenbos kunt u moeiteloos de wijde omgeving verkennen. Europcar Drogenbos ligt niet alleen op nauwelijks twintig minuten van hartje Brussel, waar het steeds gezellig druk is in en rond de cafés, musea en monumenten, het is ook een ideale uitvalsbasis om het Vlaamse platteland in te trekken.

Huur dus een wagen bij Europcar Drogenbos om te ontdekken wat deze streek zoal te bieden heeft. Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Hellend Vlak van Ronquières, een scheepslift die een hoogteverschil van veertien meter overbrugt op het Kanaal Charleroi-Brussel. Of bezoek een van de vele kastelen in de omgeving, overblijfselen van de vroegere Belgische verdedigingsstrategie.

Vanuit Drogenbos zijn ook Antwerpen (45 kilometer), Charleroi (91 kilometer) en Luik (99 kilometer) gemakkelijk bereikbaar met de wagen.

Vanuit het stadscentrum is het niet lang rijden naar Mini-Europa, een leuk park waar u de Big Ben, de Venetiaanse gondels en de Hollandse windmolens kunt bewonderen. Met meer dan 350 schaalmodellen, een plaatselijk restaurant en vele leerrijke interactieve animaties is dit een ideaal familie-uitje. Huur dus een wagen bij Europcar Drogenbos en rijd er in alle comfort en op uw eigen tempo heen.

Bezienswaardigheden in Drogenbos

Drogenbos is een pittoreske kleine gemeente. De gotische Sint-Niklaaskerk en de voormalige gemeenteschool in art-nouveaustijl zijn een bezoekje waard, maar de echte troef is de nabijheid van Brussel. Brussel heeft een uitgebreid cultuuraanbod, met tal van musea, zoals het Stripmuseum en het toonaangevende Wiels-museum voor hedendaagse kunst Ook foodies komen er aan hun trekken. De vele kosmopolitische vibes zorgen voor een heerlijk veelzijdige culinaire ontdekkingstocht. U kunt de Belga Queen of La Marée induiken, of proeven van een echte lokale specialiteit: frieten in een puntzak. Deze smaken het lekkerst wanneer u ze met een flinke portie mayonaise en verkleumde vingers verorbert op een historisch stadsplein.

Kies voor Europcar en geniet van ons Privilege-programma

Met ons gratis internationale getrouwheidsprogramma verdient u punten op reis. Het programma omvat vier niveaus: Privilege Club, Privilege Executive, Privilege Elite en Privilege Elite VIP. Telkens als u een wagen huurt, levert u dat punten op. Bij elke niveauverhoging krijgt u bovendien een weekend lang gratis een wagen in meer dan 140 landen.

Wij zijn trots op onze positie als toonaangevende Europese autoverhuurder. Kijk voor meer info op onze autoverhuurpagina!

Toon meer Toon minder

Toplocaties in Drogenbos

Dit kan u mogelijk ook interesseren

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Topsteden in België

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in Drogenbos is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen Drogenbos nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: Drogenbos. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in Drogenbos dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.