Bestelwagens en Auto  huren in WATERFORD | Europcar

Een wagen huren in Waterford

 
the sweep garage, kilmeaden,
x91fp60 waterford
Ireland
???global.stationMapAlt???
N : 52º 13' 36.84" W : 7º 13' 55.92"

Huur een wagen in Waterford met Europcar

Waterford is een county met spectaculaire uitzichten, een rijke geschiedenis en talloze toeristische bezienswaardigheden. In het zuidoosten van Ierland vindt u prachtige kusten, gouden stranden en fantastische wandelpaden doorheen weidse landschappen. Het platteland wordt omringd door de imposante Comeragh en Monavullagh Mountains. Vanaf hun toppen hebt u een haast eindeloos uitzicht over deze mooie streek. Waterford zelf kan bogen op een ongelooflijk rijke geschiedenis, die teruggaat tot de periode van de Vikings.

Europcar Waterford bevindt zich aan de rand van de stad. Hier een wagen huren biedt u de vrijheid en flexibiliteit om de indrukwekkende landschappen van County Waterford te verkennen. Onze vestiging heet zowel zakelijke als vakantiereizigers welkom voor korte-, middellange en langetermijnverhuur. Bovendien biedt Europcar hier ook bestelwagenverhuur aan.

Ontdek de rijke geschiedenis van Waterford

Waterford is de oudste stad van Ierland. Voor bezoekers is er van alles te zien en te doen. De eerste bewoners vestigden zich hier tijdens de Vikingperiode door de goedgelegen locatie dicht bij de kust en bevaarbare rivieren. De Vikings hadden het tot de 12e eeuw aan de stok met de oorspronkelijke Ierse bevolking. Toen eind 12e eeuw de Britten aan de macht kwamen, riep koning Hendrik II Waterford uit tot koninklijke stad. De fascinerende geschiedenis van Waterford wordt uit de doeken gedaan in de Waterford Treasure Museums in het centrum van de stad. Deze drie musea bevinden zich in historische gebouwen, zoals Reginald’s Tower, en vertellen het verhaal van lang vervlogen tijden. De stad beschikt over een waaier aan pubs, clubs en restaurants naar ieders smaak. De bereidingen met vis, schaal- en schelpdieren zijn van bijzonder hoge kwaliteit in dit deel van Ierland. Als hogeschoolstad leeft Waterford ook 's avonds en 's nachts volop, en dat op vrijwel elke dag van de week.

Een woord dat vaak in één adem wordt genoemd met Waterford in de rest van de wereld, is kristal. De wereldberoemde kristalproducent Waterford Crystal bevindt zich in het hart van de stad en biedt niet alleen rondleidingen aan, maar ook de kans om het complexe proces te ontdekken achter deze wondermooie creaties.

Ontdek Waterford en omgeving met een huurwagen

De kuststreek biedt talloze activiteiten die elke bezoeker zullen weten te bekoren. Watersporten zijn heel belangrijk in deze regio van Ierland. Overal aan zee vindt u dan ook mogelijkheden om te surfen, te windsurfen, te duiken, te kajakken en ga zo maar door. Meer naar het binnenland vindt u in de vele meren en rivieren fantastische locaties om te vissen. Waterford wordt namelijk beschouwd als een van de beste Ierse bestemmingen om te hengelen.

In het binnenland merkt u ook hoe mooi de woeste omgeving hier is. Doorheen het heuvelachtige platteland lopen een groot aantal routes om te voet of te paard af te leggen. Golfspelers zullen in de wolken zijn dankzij de vele lokale golfbanen met moeilijkheidsgraden die variëren van liefhebber tot doorgewinterd golfer.

Als u over een huurwagen beschikt, is het in Waterford heerlijk rijden langs de prachtige plattelandswegen. Dungarvan Bay is het ideale startpunt voor een rit in gelijk welke richting. Volg gewoon de kustlijn en u wordt getrakteerd op de mooiste uitzichten van het hele eiland.

Toon meer Toon minder

Openingstijden

Zon
Normale uren
Gesloten
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Ma
Normale uren
09:00 - 17:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Di
Normale uren
09:00 - 17:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Woe
Normale uren
09:00 - 17:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Do
Normale uren
09:00 - 17:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Vr
Normale uren
09:00 - 17:30
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)
Zat
Normale uren
10:00 - 13:00
Na sluitingstijd (extra kosten zijn van toepassing)

Beschikbare diensten

Beschikbare voertuigen

  • Luxueuze auto's
  • Automatische wagens
  • 4x4 o SUV
  • Autos's
  • Bestelwagens

Nabijgelegen faciliteiten

  • Geldautomaat 7.6 Afstand
  • Tankstation 1.1 Afstand
  • Bus Multiple services
  • Bus Multiple services

Waarom huren bij Europcar?

Best gewaarborgde prijs

Krijg de beste tarieven

Loyaliteitsprogramma

Ontvang rewards

Beveiligd boekingssysteem

Bescherm uw gegevens

Goed om te weten

Een auto en bestelwagen huren in WATERFORD is zeer eenvoudig bij Europcar.

Vriendelijke dienstverlening, nieuwe voertuigen en lage prijzen maken deel uit van ons dagelijks aanbod. Bij Europcar vindt u wat u zoekt, ongeacht u een voertuig wil huren voor zaken of persoonlijk gebruik, of u een auto of bestelwagen WATERFORD nodig heeft.

We kijken ernaar uit u op onze vestiging te mogen ontvangen: WATERFORD. Vergeet niet uw rijbewijs mee te nemen, alsook een geldige kredietkaart en identiteitsbewijs (zoals paspoort indien u een auto in het buitenland wilt huren).

Green Program van Europcar: Bij Europcar begrijpen we welke invloed we hebben op het milieu. Daarom hebben we een duurzaam milieuprogramma opgericht en zijn we er trots op dat we het eerste autoverhuurbedrijf zijn in WATERFORD dat hierover gecertificeerde akkoorden aangaat.

Topsteden in Ireland